Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Debeljuh a răbufnit după eliminarea din meciul cu Chindia! "A fost penibil! Mă las de fotbal, dacă ăsta e roșu"

Bianca Dumitru

Actualizat 07/08/2022 la 21:53 GMT+3

CFR Cluj a reușit în această seară a treia victorie a sezonului 2022/23 din SuperLigă. Echipa lui Dan Petrescu a învins-o pe Chindia Târgoviște, în deplasare, cu scorul de 2-0. După meci, Debeljuh a comentat eliminarea din minutul 79, în timp ce antrenorul nu a mers să facă declarații.

Gabriel Debeljuh

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj s-a impus în această seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, în fața Chindiei Târgoviște, într-un meci din a patra etapă a SuperLigii. Campioana României a încheiat meciul în 9 oameni, Yeboah și Debeljuh fiind eliminați, dar și Dan Petrescu a primit un cartonaș roșu.
După meci, antrenorul clujenilor nu a oferit nicio declarație, el refuzând să meargă la interviuri și urcând destul de repede în autocar. Președintele celor de la CFR Cluj, Cristi Balaj, a justificat reacția lui Dan Petrescu, spunând că acesta se grăbea să prindă avionul.
Chiar dacă nu a comentat meciul după fluierul final, tehnicianul și-a făcut foarte clare opiniile în timpul partidei. La eliminarea lui Yeboah, Petrescu s-a enervat și i-a adresat cuvinte dure arbitrului Iulian Călin.
Acesta din urmă nu a stat pe gânduri și l-a trimis în tribune pe antrenor. Până să plece de pe teren, vizibil iritat, Dan Petrescu a mai petrecut câteva minute pe teren.
Citește și:

Debeljuh, reacție dură după eliminare

Pe lângă antrenor, cartonașe roșii au primit și Emmanuel Yeboah și Gabriel Debeljuh. Croatul a stat pe teren doar 5 minute înainte de a fi eliminat.
La finalul partidei, Debeljuh a avut o reacție dură cu privire la decizia arbitrului, spunând că faza i se pare penibilă și că nu ar fi trebuit să fie trimis la cabine.
"A fost mingea sus, am sărit cu fundașul, dar nu am avut intenția să-l lovesc. A dat fault la mine, apoi s-a dus la VAR. Nu e roșu, nu știu cum n-a văzut la VAR.
Am văzut faza, nu știu ce să zic. Dacă ăsta e roșu, eu mă las de fotbal. Nu știu ce a văzut arbitrul, a fost penibil, penibil, penibil a fost", a declarat Gabriel Debeljuh.
În etapa următoare a SuperLigii, campioana României va juca pe teren propriu în compania celor de la FC Botoșani. Până la meciul din campionat, pentru elevii lui Dan Petrescu urmează joi, de la ora 20:00, returul cu Soligorsk, din turul 3 preliminar al Conference League, meci decisiv pentru calificarea în play-off-ul competiției. În tur, cele două echipe au remizat, scor 0-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo