Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Derby-ul Craiovei, decis de 3 penalty-uri! Meciul a fost întrerupt de două ori din cauza suporterilor

Bianca Dumitru

Actualizat 07/08/2022 la 23:42 GMT+3

Universitatea Craiova s-a impus în derby-ul cu FC U Craiova, scor 1-2, într-un meci contând pentru a patra etapă a SuperLigii. Partida a fost marcată de penalty-uri și de întreruperile cauzate de suporteri.

FCU Craiova - CSU Craiova

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova a câștigat cu scorul de 1-2 meciul cu rivala din oraș, FC U Craiova, din a patra etapă a SuperLigii.
Prima ocazie a meciului le-a aparținut celor de la Universitatea Craiova, Crețu fiind aproape să înscrie în minutul 8, după o centrare a lui Baiaram.
A urmat asaltul gazdelor în careul lui Lazar, Bahassa, Compagno și Asamoah încercând să deschidă scorul, fără a nimeni însă spațiul porții.
În minutul 37, echipa lui Laszlo Balint a primit o lovitură de la 11 metri după ce Van Durmen l-a faultat pe Markovic în careu. Ivan a transformat penalty-ul și și-a dus formația în avantaj.
În prelungirile primei reprize, după ce Bahassa a atins mingea cu mâna în interiorul careului, Istvan Kovacs a dictat o nouă lovitură de la punctul cu var. Hanca l-a învins de această dată pe portarul Popa, iar Universitatea Craiova a intrat la cabine conducând cu 0-2.
Partea a doua a meciului a fost marcată de acțiunile suporterilor celor de la FC U Craiova, care au aruncat torțe și alte obiecte pe teren, ducând la întreruperea partidei de două ori. Într-una dintre situații, jucătorii au fost trimiși la vestiare pentru aproximativ 10 minute.
După reluarea duelului, gazdele au primit un penalty, după ce Papp l-a faultat pe Compagno în careu. Italianul l-a învins pe Lazar și a redus din diferență, însă golul nu a fost suficient pentru a schimba rezultatul final.
Până la finalul partidei, Universitatea Craiova a mai avut o ocazie importantă, dar Baiaram a șutat pe lângă poarta lui Popa și tabela a rămas nemodificată.
Citește și:

Derby-ul Craiovei, cel mai atractiv meci din startul SuperLigii

La meciul din Bănie s-au aflat în tribune aproximativ 23.000 de spectatori. Derby-ul dintre FCU și CSU Craiova a devenit, astfel, partida cu cea mai mare audiență din startul acestui sezon al SuperLigii.
Până acum, lider în clasamentul meciurilor cu cele mai mulți spectatori prezenți în tribune era duelul dintre FCSB și Universitatea Cluj, din prima etapă a stagiunii, la care au participat peste 19.200 de persoane.
După derby-ul Craiovei, podiumul audiențelor este completat de partida Universitatea Craiova - Rapid, încheiată cu scorul de 0-1, care s-a jucat în fața a circa 17.300 de spectatori.
În următoarea etapă din SuperLigă, FC U Craiova va juca în deplasare la FC Argeș, iar echipa lui Laszlo Balint va primi vizita celor de la CS Mioveni. Până la acel meci, însă, Universitatea Craiova va evolua joi, de la ora 20:30, în manșa a doua din turul 3 preliminar al Conference League.
Oltenii au o misiune dificilă în fața celor de la Zorya, pe care trebuie să îi învingă pentru a obține calificarea în play-off-ul competiției. În meciul tur, ucrainenii au câștigat cu 1-0.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo