Dinamo a reușit să se reorganizeze după retrogradarea în liga secundă și pericolul falimentului pare că a trecut, asta în special datorită fanilor, care sprijină în continuare echipa din punct de vedere financiar. În plus, "câinii" vor avea și un nou sponsor principal. Din păcate pentru "alb-roșii", bugetul clubului are în continuare de suferit din cauza unor greșeli manageriale din trecut.
Dacă mulți jucători au renunțat la bani pentru a fi lăsați să plece, Dario Bonetti, antrenorul care a stat pe banca echipei în prima parte a sezonului trecut, dorește să primească toți banii care i se cuveneau conform contractului semnat. Italianul a fost demis în septembrie 2021, dar nu a semnat rezilierea. Ulterior, el a intentat un proces clubului Dinamo, iar justiția i-a dat câștig de cauză.
Citește și:
Romanian Liga I
Nicolae Badea a dat lovitura la Dinamo! A adus un dublu campion al României cu CFR Cluj
03/08/2022 LA 10:11

Dinamo trebuie să-i achite o sumă uriașă lui Dario Bonetti

Dinamo a contestat decizia, dar a pierdut apelul la Curtea de Apel București, care a emis astăzi o hotărâre definitivă. Conform digisport.ro, Dinamo este obligată să-i achite lui Bonetti suma de 48.000 de €, bani care reprezintă salariul italianului pe durata a 8 luni, până în luna mai a acestui an, când i se temrina contractul semnat în vara trecută.
Dario Bonetti a avut 3 mandate la Dinamo, toate de scurtă durată. Ultimul dintre ele s-a terminat după numai 8 meciuri. Picătura care a umplut paharul a fost acel 0-6 cu FCSB din septembrie 2021. În cele 8 partide din stagiunea trecută cu Bonetti la cârmă, Dinamo a înregistrat două victorii și 6 înfrângeri.
După ce a fost demis de la Dinamo, Dario Bonetti nu și-a mai găsit echipă. De altfel, italianul nu mai antrenase din 2016 înainte să-și înceapă a 3-a aventură în "Groapă". În afară de Dinamo, managerul de 60 de ani a mai antrenat în România la ASA Târgu Mureș (iulie- august 2016). Potenza. FC Sopron, Gallipoli, Juve Stabia sau naționala Zambiei sunt celelalte echipe din CV-ul antrenorului.
Fotbal
Dinu, o scenă
02/08/2022 LA 06:03
Fotbal
Burcă, măsuri dure înainte de startul lui Dinamo în campionat: "Trebuie să-i resuscitez pe jucători"
30/07/2022 LA 12:18