Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Dinamo a primit interdicție la transferuri! Motivul pentru care s-a ajuns în această situație

Nicu Savin

Publicat 31/01/2024 la 19:44 GMT+2

Dinamo este penultima în Superliga și șansele de a rămâne pe prima scenă scad de la zi la zi. Pe lângă faptul că nu se regăsește din punct de vedere sportiv, clubul a mai primit o lovitură. LPF a anunțat azi că Dinamo nu mai are dreptul să facă transferuri în această iarnă și în vară, totul din cauza rezilierii neregulamentare a contractului cu Iulian Roșu.

Dinamo

Credit imagine: facebook

Dinamo traversează o perioadă extrem de complicată, atât din punct de vedere sportiv, cât și organizațional. "Câinii" sunt pe locul 15 în Superliga, iar evitarea retrogradării pare mai mult o minune, mai ales că în acesată iarnă echipa nu a putut fi întărită foarte mult.
Acest lucru va fi imposibil în continuare, deoarece Dinamo a pirmit interdicție de a face transferuri în următoarele două perioade de mercato (acum și în vară).

Dinamo are interzis la transferuri pentru următoarele două perioade de marcato

Decizia a fost anunțată astăzi și vine ca urmare a plângerii depuse de Iulian Roșu, care a fost pus pe liber deși mai avea contract până în vară. Mijlocașul de 29 de ani nu a vrut să plece de la echipă fără să primească 24.000 de €, echivalnetul salariului său.
"Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare. Admite în parte cererea. Constată denunțarea unilaterală a contractului fără justă cauză a clubului conform art. 18.8. lit. b) din RSTJF, începând cu data de 31.01.2024.
Respinge capetele de cerere 3-6 ca inadmisibile, urmând ca reclamantul să-și valorifice pretențiile în procedura prevăzută de art. 102 alin. 6 și art. 5.21 din Legea 85/2014. În temeiul dispozițiilor art. 18.9.1. lit. a) din RSTJF, dispune sancționarea pârâtului cu interdicția de a efectua transferuri de jucători în calitate de club cesionar din următoarele două perioade de transfer. Respinge cererea de pronunțare a unei hotărâri parțiale ca neîntemeiată. Cu recurs", se arată în soluţia oferită de Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul Federaţiei Române de Fotbal în litigiul dintre Dinamo şi mijlocaşul Iulian Roşu.
Conform gsp.ro, Dinamo are șansa că poate face recurs, iar dacă va apela la această mutare va putea înregistra din nou jucători până la o decizie definitivă.
Iulian Roșu gratis la Dinamo în vara lui 2022, după ce și-a terminat angajamentul cu Metaloglobus. În acest sezon, mijlocașul central a jucat numai în 10 partide, 7 în Superliga și 3 în Cupa României, fără să marcheze sau să ofere vreun assist.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo