Articol scris de Alex Ioniță
Dinamo București își poate găsi un nou investitor. Potrivit playsport.ro există două grupuri puternice de investitori interesate de preluarea "câinilor roșii". În momentul de față, conform sursei citate, negocierile pentru preluarea clubului sunt încurcate, dar se pot finaliza în următoarele zile, spre fericirea fanilor dinamoviști.
În ultimele săptămâni au existat negocieri între Dinamo și reprezentanții unui fond de investiții. Este vorba despre Red Lion Capital, companie formată din asocierea lui Doru Lionăchescu, antreprenor și președinte al Consiliului de Administrație BT Capital Partners și a fondatorilor One United Properties, Andrei Diaconescu și Victor Căpitanu. Acest grup este în discuții cu Vlad Iacob, administratorul special SC Dinamo 1948 SA.
Romanian Liga I
FCSB a aflat cât va lipsi Radunovic! Muntenegreanul s-a accidentat în Nations League
ACUM 2 ORE
Oamenii de afaceri sunt foarte interesați de preluarea lui Dinamo. Din această colaborare pot ieși lucruri bune, atât pentru "câini" cât și pentru fanii acestora.
Pe lângă varianta menționată anterior, Dinamo se poate înțelege cu altă firmă importantă. Este vorba de compania Terra Gaz Construct SRL, o firmă de construcții cu lucrări importante. Compania a participat la construcția stadioanelor Ghencea, Giulești și Arcul de Triumf. Deținătorii acestei firme sunt frații Alexandru și Traian Bunea. Grupul acesta negociază direct cu Dorin Șerdean, administratorul Lotus, firma care gestionează pachetul majoritar de acțiuni.
Rămâne de văzut însă dacă Dinamo va fi preluată de vreun grup de investitori, astfel de negocieri existând și în trecut, dar fără nici un succes.
Citește și:

Dinamo București, rezultate slabe în Liga a 2-a

Dinamo a retrogradat în Liga a 2-a pentru prima dată în istorie, la finalul sezonului trecut, după ce a pierdut barajul de promovare cu U Cluj.
"Câinii roșii" au început sezonul în Liga a 2-a cu o victorie împotriva celor de la Progresul Spartac, scor 1-0, iar parcursul lui Dinamo în liga secundă nu părea că va fi unul deosebit de complicat.
Au urmat însă 3 înfrângeri consecutive, 1-3 împotriva celor de la Oțelul Galați, 0-2 cu Viitorul Târgu Jiu și 2-3 cu Unirea Dej. În urma acestor rezultate Dinamo se află, după 4 etape, pe locul 17 în Liga a 2-a.
Obiectivul principal al lui Dinamo rămâne promovarea în Liga 1, dar această țintă pare greu de atins, având în vedere rezultatele recente ale formației din Ștefan cel Mare.
Romanian Liga I
Victor Angelescu, reacție promptă după suspendarea primită de Săpunaru! Decizia clubului Rapid
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
ACUM 6 ORE