Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Emoții pentru Pintilii. Andrea Compagno, accidentare înainte de derby-ul cu Universitatea Craiova

Eurosport
DeEurosport

Publicat 17/02/2023 la 13:04 GMT+2

FCSB așteaptă pe teren propriu vizita celor de la Universitatea Craiova, duminică, de la ora 20:00, pe Arena Națională, într-o partidă contând pentru etapa a 26-a din SuperLigă. Mihai Pintilii are emoții înaintea acestui duel, după ce Andrea Compagno s-a accidentat și este în pericol de a rata derby-ul cu oltenii.

Andrea Compagno (FCSB)

Credit imagine: Instagram

Articol scris de Maria Olteanu
FCSB are emoții înainte de meciul de la finalul săptămânii, contra celor de la Universitatea Craiova, după ce italianul Andrea Compagno s-a accidentat la genunchi, iar prezența sa pe teren, la confruntarea de duminică, este pusă sub semnul întrebării.
Potrivit Prosport, Compagno s-a resimțit în urma unui antrenament și a fost trimis la spital pentru a fi supus unor controale amănunțite, astfel încât să se poate stabili cât de gravă este accidentarea sa.
CITEȘTE ȘI:

Andrea Compagno, în pericol să rateze meciul cu Universitatea Craiova

FCSB are două victorii consecutive în întrecerea internă și, după ultimul rezultat bifat la finele celei de-a 25-a runde, a urcat pe podiumul SuperLigii. Elevii lui Pintilii sunt acum la 5 puncte în spatele liderului Farul, iar moralul este unul bun în tabăra bucureștenilor, care vizează acum cel de-al treilea succes consecutiv.
Viitoarea adversară a vicecampioanei este Universitatea Craiova, echipă care a câștigat și ea ultima confruntare din campionat, scor 2-0, cu campioana României, CFR Cluj.
Înaintea duelului de duminică seara, care se va consuma pe Arena Națională, FCSB se confruntă cu probleme de efectiv. Pintilii a primit o veste proastă la finalul acestei săptămâni, după ce Andrea Compagno s-a accidentat la genunchi, în timpul unui antrenament efectuat la baza de la Berceni, iar în cursul zilei de vineri va fi supus unui RMN, pentru a afla cât de gravă este accidentarea și dacă ligamentele îi sunt afectate.
În funcție de rezultatele pe care le va primi în urma controlului de azi, italianul va afla cu exactitate dacă va putea sau nu să evolueze în fața celor de la Universitatea Craiova, la meciul din această etapă.
Pe lângă Compagno, a cărei prezență se află sub semnul întrebării, oficialii bucureșteni nu vor putea conta nici pe serviciile lui Darius Olaru, jucător suspendat pentru cumulul de cartonașe, după ce a fost avertizat în ultima rundă, la finalul meciului cu FC Voluntari.
Staff-ul crelor de la FCSB se va putea baza, însă, pe alți doi jucători care au lipsit de la partida cu ilfovenii, câștigată cu scorul 2-1.
Este vorba despre Octavian Popescu, care a fost suspendat o etapă din cauza cartonașelor galbene primite, și despre Joyskim Dawa, care nu a făcut parte din lotul pentru meciul cu FC Voluntari din cauză că a fost nevoit să plece din țară pentru funerariile unei rude.
Rămâne de văzut dacă fundașul va fi folosit sau nu împotriva Universității Craiova, el dezamăgind la ultima sa prezență, contra celor de la Farul Constanța, când FCSB a pierdut în prelungiri cu scorul de 2-3.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo