Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul a pierdut poziția de lider în SuperLigă după remiza cu FC Botoșani! Cum arată clasamentul

Bianca Dumitru

Publicat 08/08/2022 la 22:49 GMT+3

FC Botoșani și Farul Constanța au rămas neînvinse în SuperLigă, după 4 etape, remizând în confruntarea directă din această seară, scor 1-1.

Vlad Morar (Farul Constanța)

Credit imagine: facebook

FC Botoșani și Farul Constanța au terminat la egalitate meciul din a patra etapă a SuperLigii, scor 1-1, fiecare dintre echipe ratând șansa de a fi liderul clasamentului, poziție pe care ar fi urcat în cazul unui succes.
Mihai Roman a deschis scorul pentru FC Botoșani în minutul 5, după ce a recuperat mingea în interiorul careului, a driblat și a șutat, balonul fiind deviat spre gol de Mladen.
Constănțenii au reușit să egaleze în minutul 40, după ce au primit o lovitură de la 11 metri, ca urmare a unui henț comis în careu de Dragu. Vlad Morar a transformat penalty-ul fără probleme.
În repriza a doua, cele două formații nu au mai reușit să ajungă în prea multe ocazii de a marca, iar tabela a rămas nemodificată. FC Botoșani și Farul Constanța au rămas, astfel, la egalitate de puncte, 8, pe locurile 4 și 5 ale clasamentului SuperLigii.
Citește și:

CFR Cluj, lider în SuperLigă după 4 etape

Tot astăzi, în primul meci al zilei, FC Hermannstadt a trecut cu scorul de 2-1 de FC Voluntari. Alhassan a marcat cele două goluri ale sibienilor, în timp ce pentru echipa lui Liviu Ciobotariu a înscris Nemec.
După încheierea tuturor partidelor din a patra etapă a SuperLigii, CFR Cluj a rămas lider, la egalitate de puncte (9) cu Rapid București, podiumul fiind completat de FC Hermannstadt, care are 8 puncte.
La polul opus, pe ultimele locuri ale clasamentului se află "U" Cluj și Chindia Târgoviște, cu câte două puncte, și CS Mioveni, care are un singur punct după 4 meciuri.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo