Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul Constanța, doar o remiză cu Chindia! Cele două echipe, neînvinse în SuperLigă din septembrie

Bianca Dumitru

Publicat 12/11/2022 la 19:36 GMT+2

Farul Constanța nu a putut să se impună în această după-amiază, în deplasare, în fața celor de la Chindia Târgoviște, partida contând pentru a 18-a etapă din SuperLigă încheindu-se cu scorul de 1-1.

Farul Constanța - Chindia Târgoviște

Credit imagine: facebook

Farul Constanța nu a reușit să pună capăt seriei de 6 meciuri consecutive fără înfrângere a celor de la Chindia Târgoviște. Liderul clasamentului din SuperLigă a obținut doar o remiză în această după-amiază, în deplasare, cu scorul de 1-1, în meciul din cea de-a 18-a etapă a campionatului.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano.
Prima ocazie a meciului le-a aparținut jucătorilor lui Toni Petrea. În minutul 8, Popadiuc a centrat balonul până la Popa, dar reluarea acestuia din urmă a trecut pe lângă poarta lui Aioani. După 4 minute, Alibec a primit mingea de la Grameni, dar a șutat pe lângă bara dâmbovițenilor.
Cele două echipe au continuat să-și împartă ocaziile. În minutul 28, Akhmatov a șutat de la distanța, dar portarul constănțenilor a prins balonul. După 3 minute, Alibec a executat puternic spre poartă o lovitură liberă, mingea fiind respinsă de Căbuz și ajungând în cele din urmă la Torje, care a șutat peste poartă dintr-o poziție foarte bună.
În minutul 33, Passaglia a încercat să-l pună în dificultate pe Aioani, dar acesta a reușit să respingă balonul. Până la pauză, și Grameni a trecut pe lângă gol, după un șut puternic, dar mingea a fost trimisă de Căbuz în afara terenului.
Citește și:

Farul și Chindia, fără înfrângere în SuperLigă din septembrie

În repriza secundă, Torje a centrat după o lovitură liberă, dar balonul a fost respins înainte de a ajunge la un jucător al celor de la Farul.
În minutul 56, Popadiuc a primit mingea în careu și a trimis-o cu capul spre poartă, dar Aioani a fost din nou atent și a prins balonul.
Ulterior, Alexi Pitu a deschis scorul, în minutul 67, învingându-l pe Căbuz după o acțiune individuală foarte frumoasă. Egalarea a venit în minutul 90+1, dintr-o lovitură de la 11 metri.
Neguț l-a învins pe portarul constănțenilor dintr-un penalty acordat pentru un contact neregulamentar între Corinus și Popadiuc. Pentru a dicta lovitura de la punctul cu var, arbitrul a întrerupt meciul pentru circa 10 minute, nereușind să vadă imaginile pe monitorul VAR din cauza unei defecțiuni.
În prelungiri, niciuna dintre echipe nu a mai reușit să modifice tabela, astfel că partida s-a încheiat cu scorul de 1-1.
În urma acestui rezultat, Farul, care a ajuns la 9 partide consecutive fără eșec în SuperLigă, are 41 de puncte, având un avans de 9 puncte în fața celor de la Rapid, care au un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, Chindia Târgoviște este pe locul 9, cu 20 de puncte.
Următoarea etapă a SuperLigii este programată la începutul lunii decembrie, când jucătorii lui Gică Hagi vor primi vizita celor de la FC Botoșani, iar echipa lui Toni Petrea se va deplasa pe terenul celor de la CFR Cluj.
Turneul Campionilor se desfășoară în perioada 13-20 noiembrie și poate fi urmărit pe Eurosport, site-ul Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Ultimul mare eveniment al anului, Turneul Campionilor, se vede pe Eurosport între 13-20 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo