Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Farul Constanța, victorie chinuită cu CS Mioveni! Liderul din SuperLigă a ajuns la 7 meciuri fără înfrângere

Bianca Dumitru

Actualizat 04/11/2022 la 23:05 GMT+2

Farul Constanța s-a impus cu emoții în fața celor de la CS Mioveni, scor 2-1, într-un meci din cea de-a 17-a etapă a SuperLigii.

Farul Constanța - CS Mioveni

Credit imagine: facebook

Farul Constanța a câștigat în această seară, pe teren propriu, duelul cu CS Mioveni, cu scorul de 2-1, meci contând pentru a 17-a etapă a SuperLigii. Jucătorii lui Gică Hagi au avut cele mai multe ocazii, dar s-au chinuit să câștige această partidă, mai ales în contextul în care argeșenii sunt pe ultimul loc.
Torje a primit o pasă bună, în minutul 8, de la Pitu, dar șutul fostului dinamovist a fost respins de către portarul oaspeților. După doar câteva secunde, Larie a reluat balonul cu capul, după un corner, dar Popescu a prins mingea.
În minutul 18, Torje a primit încă o dată balonul, de această dată de la Alibec, dar șutul său, venit dintr-o poziție foarte bună, a trecut peste poartă.
După 10 minute, Torje i-a pasat în fața porții lui Alexi Pitu, care a șutat din prima, învingându-l pe Popescu și ducându-și echipa în avantaj.
Cei de la CS Mioveni au restabilit egalitatea după doar 9 minute, după un contraatac în care Toma i-a pasat lui Carnat, care a rămas singur cu Aioani și a marcat.
În ultimele minute ale primei reprize, Alibec a avut două ocazii de a înscrie, dar mai întâi a trimis mingea peste poartă, iar apoi balonul a fost prins de Popescu.
Citește și:

Farul, victorie chinuită cu CS Mioveni

În startul părții a doua, Torje a reușit să înscrie, după o centrare a lui Kiki, dar golul este anulat pe motiv de offside. În minutul 53, Pitu a trimis un șut spre poarta argeșenilor, dar mingea a fost reținută de Popescu.
După doar câteva secunde, Krasniqui a rămas singur cu Aioani și a trimis un șut periculos, dar balonul a ajuns în plasa laterală. Imediat după aceea, Alibec a rămas singur cu portarul celor de la CS Mioveni, dar acesta a ieșit dintre buturi și a prins mingea.
În minutele 67 și 68, Torje și Alibec au mai avut două ocazii de a marca, dar nu au reușit să-l învingă pe Popescu. Golul victoriei constănțenilor a fost marcat în minutul 85, când Moldoveanu a primit mingea în fața porții de la Torje și a trimis-o în plasă, pe jos.
În urma acestui rezultat, Farul, liderul din SuperLigă, a ajuns la 40 de puncte, fiind acum la 8 puncte de Rapid, care o va înfrunta duminică, pe FCSB. De cealaltă parte, CS Mioveni este în continuare pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 8 puncte.
În următoarea etapă din SuperLigă, echipa lui Gică Hagi va juca pe terenul celor de la Chindia Târgoviște, în timp ce argeșenii vor primi vizita celor de la CFR Cluj.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo