Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FC Argeș a pus ochii pe un jucător de la FCSB! Anunțul făcut înainte de meciul direct

Bianca Dumitru

Publicat 02/10/2022 la 18:40 GMT+3

FCSB o va înfrunta în această seară, de la ora 21:30, pe FC Argeș, într-un meci din a 12-a etapă a SuperLigii. Înaintea partidei, Jean Vlădoiu a anunțat că este interesat în transferul unui jucător din lotul lui Nicolae Dică.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB și FC Argeș se vor înfrunta duminică seară, de la ora 21:30, într-un meci din a 12-a etapă a SuperLigii. Înaintea partidei, roș-albaștrii sunt pe locul 14 în clasament, cu 8 puncte, în timp ce piteștenii ocupă locul 11, cu 13 puncte.
Președintele celor de la FC Argeș a comentat dificultățile cu care se confruntă roș-albaștrii în campionat, punctând că Dică are probleme pe linia defensivă.
Jean Vlădoiu a vorbit și despre unul dintre fotbaliștii care ar putea prinde primul 11 în această seară, în urma accidentării lui Risto Radunovic. Oficialul piteștenilor a spus că și-ar dori ca în iarnă să-l poată transfera pe Alexandru Pantea, pe care îl apreciază foarte mult.
"Apărarea e punctul lor nevralgic. De la mijloc în sus sunt foarte puternici și au jucători care pot face diferența. E singurul lor punct slab. Dacă vom reuși să ducem mingea către mijlocul lor vom avea o șansă, pentru că ei vor dori să marcheze repede și vor veni în presing.
Lipsesc Dawa și Radunovic, dar mie Pantea îmi place foarte mult! Oh, foarte mult! E un jucător tânăr, de perspectivă și e foarte valoros. Îmi place foarte mult acest copil! Nu cred că va fi o diferență foarte mare că nu e Radunovic. Mi l-aș dori din iarnă să joace meci de meci la noi! Merită să joace mai mult și acolo e greu", a declarat Jean Vlădoiu pentru Fanatik.
Citește și:

FCSB, fără doi titulari din apărare la meciul cu FC Argeș

Alexandru Pantea ar putea fi titular în această seară în echipa lui Nicolae Dică. Antrenorul celor de la FCSB se confruntă cu două absențe importante la meciul cu FC Argeș, neputând conta nici pe Radunovic, accidentat, nici pe Dawa, care este suspendat.
Potrivit Fanatik, Dică ar urma să-l titularizeze în stânga apărării pe Alexandru Pantea, având și variantele Sorin Șerban și Radu Boboc.
Astfel, iată cum ar putea arăta primul 11 al FCSB-ului, ținând cont de absențele lui Dawa și Radunovic: Târnovanu - Crețu, Haruț, Tamm, Pantea - Cordea, Edjouma, Olaru, Fl. Coman - Omrani, Compagno.
Din momentul în care Dică nu va mai avea în lot jucători suspendați sau accidentați, FCSB ar putea arăta astfel: Târnovanu - Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Cordea, Edjouma, Olaru, Coman - Omrani, Compagno.
Meciul dintre FCSB și FC Argeș este programat în această seară, de la ora 21:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo