Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a aflat cât va lipsi Risto Radunovic! Muntenegreanul s-a accidentat în Nations League

Alex Masgras

Publicat 28/09/2022 la 20:14 GMT+3

Risto Radunovic s-a accidentat în partida dintre Muntenegru și Finlanda din ultima etapă a Nations League. După efectuarea mai multor teste, fundașul stânga al roș-albaștrilor a aflat că va fi indisponibil cel puțin trei-patru săptămâni.

Radunovic, Sursă Foto: Facebook FCSB

Credit imagine: Eurosport

Risto Radunovic a ieșit accidentat din partida dintre Muntenegru și Finlanda, pierdută de muntenegreni cu 2-0, în ultima etapă din Nations League. După 25 de minute, fundașul celor de la FCSB a acuzat probleme musculare.
Astăzi, Radunovic a aflat că va fi indisponibil cel puțin trei-patru săptămâni, din cauza unei leziuni musculare, potrivit Gazetei Sporturilor. Astfel, Nicolae Dică nu se va putea baza pe fundașul stânga, titular de drept în echipa roș-albaștrilor. Cel mai probabil, Alexandru Pantea, în vârstă de 19 ani, îl va înlocui pe Radunovic în apărarea celor de la FCSB.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Citește și:

FCSB SE TRANSFORMĂ ÎN SUPERLIGĂ

Vicecampioana României va încerca să pună punct situației dezastruoase în care se află în campionat. Potrivit DigiSport, Nicolae Dică va folosi în SuperLigă un nou sistem de joc, 4-4-2, astfel încât să îi poată utiliza împreună pe Billel Omrani și Andrea Compagno.
Prin titularizarea lui Omrani, Dică îl va trece pe banca de rezerve pe Octavian Popescu. Într-o situație similară, s-ar putea afla și David Miculescu, care deși a fost lăudat de antrenorul roș-albaștrilor, nu și-a făcut încă loc în primul 11.
Cele două rezerve, alături de jucători precum Eduard Radaslavescu, Răzvan Oaidă, Ianis Stoica sau Bogdan Rusu, vor avea șansa de a evolua mai mult în Conference League, unde șefii celor de la FCSB intenționează să joace cu rezervele pentru că principalul obiectiv al echipei este calificarea în play-off-ul SuperLigii.
Iată cum ar putea arăta FCSB din momentul în care Dică nu va mai avea în lot jucători suspendați sau accidentați: Târnovanu - Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Cordea, Edjouma, Olaru, Coman - Omrani, Compagno.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo