Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a anunțat al treilea transfer al zilei! Echipa lui Nicolae Dică s-a înțeles și cu Marco Dulca

Alex Masgras

Actualizat 04/08/2022 la 20:03 GMT+3

FCSB continuă să aducă jucători în această vară. După ce s-a înțeles cu Radu Boboc și Eduard Radaslavescu, echipa antrenată de Nicolae Dică s-a înțeles și cu Marco Dulca.

Marco Dulca (Chindia Târgoviște)

Credit imagine: Instagram

FCSB continuă campania de achiziții din această vară. După ce David Miculescu și Bogdan Rusu au debutat miercuri seară în meciul cu Dunajska Streda și i-a adus și pe Radu Boboc și Eduard Radaslavescu de la Farul Constanța, FCSB s-a înțeles și cu Marco Dulca. Potrivit Digi Sport, conducerea FCSB a confirmat că Dulca va semna în această seară, urmând ca de mâine să se alăture noilor săi coechipieri.
Dulca nu va fi însă ultimul jucător adus de FCSB în această vară, potrivit sursei mai sus menționate, echipa roș-albastră mai negociază și cu un alt jucător.
În cariera sa, Marco Dulca a mai evoluat la echipele de U18 și U21 ale galezilor de la Swansea, Viitorul Constanța și Chindia Târgoviște. Pentru Chindia, Dulca a jucat 73 de partide, marcând 4 goluri și oferind 2 pase de gol.
De asemenea, Marco Dulca a mai evoluat și pentru naționalele U17, U18, U19 și U21 ale României, dar și în echipa care a reprezentat România la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
900.000 de euro este cota de piață a lui Marco Dulca, potrivit transfermarkt.com.
Citește și:

Ivan Mamut a reziliat contractul cu FCSB

Dacă astăzi, FCSB a anunțat că s-a înțeles trei jucători, echipa lui Nicolae Dică s-a despărțit de Ivan Mamut. Croatul de 25 de ani a ajuns la FCSB în vara anului trecut, când a fost cedat de Universitatea Craiova la schimb cu Vînă.
Din păcate pentru el, atacantul de 1,92 nu s-a adaptat la noua echipă și a prins numai 13 meciuri în stagiunea precedentă, dintre care doar două ca titular. Mamut a marcat un singur gol pentru roș-albaștri, chiar într-un duel cu Universitatea Craiova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo