Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a câștigat duelul cu Chindia lui Toni Petrea! Roș-albaștrii au 5 victorii consecutive în SuperLigă

Bianca Dumitru

Publicat 11/12/2022 la 22:27 GMT+2

FCSB s-a impus în această seară, la Ploiești, în fața celor de la Chindia Târgoviște, scor 0-2, într-un meci contând pentru a 20-a etapă a SuperLigii. În urma acestui rezultat, roș-albaștrii au urcat pe locul 3 în clasament.

FCSB - Chindia Târgoviște

Credit imagine: facebook

FCSB a câștigat în această seară, în deplasare pe stadionul "Ilie Oană" din Ploiești, duelul cu Chindia Târgoviște, scor 0-2, într-un meci contând pentru a 20-a etapă a SuperLigii.
Startul partidei a fost marcat de o accidentare dură suferită de Darius Olaru și Andrea Compagno, care s-au lovit puternic unul de celălalt, în încercarea de a ajunge la o minge aflată în aer.
Cei doi fotbaliști de la FCSB s-au dat cap în cap și au avut nevoie de intervenția medicilor, suferind lovituri puternice la nivelul feței. Aceștia nu au mai putut continua meciul și au fost scoși de pe teren și duși la spital.
Prima ocazie a partidei a venit în minutul 12, după un corner, când Șut a deviat mingea în fața porții, dar Dawa nu a putut ajunge să o lovească foarte bine, ratând șansa de a deschide scorul.
Vicecampioana României a preluat, însă, conducerea pe tabelă în minutul 24, dintr-o lovitură de la 11 metri acordată după un contact între Miclescu și Orozco și transformată de Miculescu.
Citește și:

FCSB, 7 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile

Până la pauză, FCSB a mai avut două ocazii, în minutele 35 și 45, prin Edjouma și Șut, dar niciunul nu a reușit să trimită mingea în plasă.
Cel care a dublat avantajul vicecampioanei României a fost Omrani, trimis pe teren în locul lui Cordea, în minutul 66. După doar 7 minute, atacantul a primit o pasă bună de la Octavian Popescu și l-a învins pe Căbuz cu un șut pe jos, la colțul lung.
În urma acestui rezultat, FCSB a ajuns la cinci victorii consecutive în campionat și a urcat pe locul 3 în clasamentul din SuperLigă, cu 35 de puncte. De cealaltă parte, Chindia Târgoviște este pe locul 11, cu 21 de puncte.
Până la pauza de iarnă, vicecampioana României va mai juca joi, 15 decembrie, cu CFR Cluj, în restanța contând pentru a noua etapă a campionatului, și luni, 19 decembrie, cu FC Botoșani, în timp ce pentru echipa lui Toni Petrea mai urmează doar deplasarea pe terenul celor de la Universitatea Craiova.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo