Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, a doua victorie în SuperLigă! Compagno și Cordea au învins FC Argeș, într-un meci cu 5 goluri

Bianca Dumitru

Publicat 02/10/2022 la 23:34 GMT+3

FCSB a obținut, în această seară, a doua victorie din acest sezon al SuperLigii, învingând-o pe FC Argeș cu scorul de 3-2, într-un meci din a 12-a etapă a campionatului României.

FCSB - FC Argeș. Sursa foto: GSP

Credit imagine: facebook

FCSB s-a impus în această seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, în fața celor de la FC Argeș, într-un meci din a 12-a etapă a SuperLigii. Roș-albaștrii au obținut astfel a doua victorie din acest sezon al campionatului României.
Piteștenii au deschis scorul rapid, în minutul 5, când Calcan a pătruns în careu și a șutat puternic la colțul scurt, fără ca Târnovanu să poată interveni. După doar 6 minute, gazdele au restabilit egalitatea prin Compagno, care a marcat din fața porții lui Straton, cu un șut pe jos, după o pasă perfectă a lui Edjouma.
FC Argeș ar fi putut înscrie din nou, în minutul 14, când Garita a trimis balonul peste Târnovanu, ieșit în întâmpinare. Mingea a fost recuperată, însă, în fața porții de Haruț.
În minutul 21, Olaru a trecut pe lângă gol. După o pasă a lui Coman, la marginea careului, Olaru a șutat puternic, dar Straton a reușit să respingă. În doar câteva secunde, Omrani a scăpat singur spre poarta piteștenilor, dar șutul său pe jos a lovit bara.
Compagno a încercat și el să mai înscrie o dată până la pauză, dar Straton a fost din nou atent. În finalul primei reprize, Coman a trimis și el un șut de la distanță, balonul trecând peste poartă, iar Omrani a executat foarte bine o lovitură liberă, însă mingea a fost respinsă de portarul oaspeților.
Trebuie menționat și faptul că, din minutul 26, FC Argeș a rămas fără antrenorul Andrei Prepeliță pe bancă. Acestuia i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția medicilor, care l-au trimis la vestiare. Conform DigiSport, tehnicianul avea tensiunea foarte mare.
Citește și:

FCSB, a doua victorie a sezonului în SuperLigă

Cei de la FCSB au început în forță repriza secundă a meciului, Cordea, Coman și Tamm trimițând mai multe șuturi la poarta lui Straton, dar fără succes.
Roș-albaștrii au preluat conducerea pe tabelă, în minutul 64, în urma unui penalty acordat pentru un fault al lui Calcan asupra lui Compagno. Italianul a transformat fără probleme lovitura de la 11 metri.
După 15 minute, FC Argeș a egalat după o execuție frumoasă a lui Garita, care l-a driblat pe Tamm și l-a învins pe Târnovanu. Scorul final a fost stabilit, însă, în minutul 87, de Cordea, care a primit mingea de la Pantea în interiorul careului mic și a marcat cu capul.
După această victorie, roș-albaștrii au urcat pentru moment pe locul 13 în clasament, cu 11 puncte, având însă două partide în minus față de majoritatea echipelor din campionat. De cealaltă parte, echipa lui Andrei Prepeliță este pe locul 11, cu 13 puncte.
În următoarea etapă a campionatului, FCSB va juca pe terenul celor de la Petrolul Ploiești, în timp ce FC Argeș va primi vizita celor de la Universitatea Craiova.
Până la duelul din SuperLigă, echipa lui Nicolae Dică o va înfrunta joi, de la ora 19:45, în deplasare, pe Silkeborg, într-un meci din a treia etapă a grupelor Conference League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo