Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de € pentru unul dintre cei mai râvniți fotbaliști din România

Nicu Savin

Publicat 10/08/2022 la 18:10 GMT+3

FCSB a început slab sezonul, iar conducerea depune eforturi pentru a-i aduce întăriri lui Dică. Unul dintre jucători doriți insistent de formația din Berceni este Alexandru Ișfan, pentru care s-a făcut deja o ofertă de 500.000 de €, refuzată însă de FC Argeș.

Alexandru Ișfan, FC Argeș

Credit imagine: facebook

FCSB nu mai concepe să rateze titlul în acest sezon, deși concurența în Superliga se anunță mai aprigă ca niciodată. Vicecampioana are doar 3 puncte după 4 etape și e clar că Dică are nevoie de înătiri.
În plan ofensiv, FCSB i-a adus pe Miculescu și Rusu, dar oficialii "roș-albaștrilor" nu au de gând să se oprească aici. Alexandru Ișfan este următoarea țintă a celor de la FCSB, dar atacantul lui FC Argeș nu este ușor de adus.
Citește și:

FCSB a încercat să-l ia pe Alexandru Ișfan, dar FC Argeș a refuzat oferta

Daniel Stanciu, peședintele piteștenilor, a recunoscut că FCSB a făcut o ofertă de 500.000 de € pentru atacant, dar aceasta a fost refuzată. Șeful grupării din Trivale a subliniat că jucătorul vrea să continue la actuala echipă și obiectivul său este un transfer în străinătate pe viitor.
"Singura ofertă concretă pentru Ișfan a fost de la FCSB, de 500.000 de euro. Noi am vorbit cu Ișfan, el vrea să rămână la FC Argeș, să facă pasul la echipa națională. Pe noi toți, inclusiv pe el, ne motivează un transfer în străinătate", a spus Daniel Stanciu, citat de digisport.ro.
Alexandru Ișfan s-a transferat la FC Argeș în vara anului 2021, dar CS Mioveni a păstrat 45% din drepturile federative ale jucătorului. Zilele trecute, primarul din Pitești, Cristian Gentea, a anunțat că FC Argeș a cumpărat și restul procentelor de la CS Mioveni, iar Ișfan este, în totalitate, jucătorul echipei antrenate de Andrei Prepeliță.
"O veste bună pentru suporterii echipei FC Argeș: Alex Ișfan este 100% al nostru!
Ne dorim să continue seria evoluțiilor foarte bune din acest debut de campionat și să construim o echipă puternică la Pitești!", a anunțat prin intermediul contului de facebook Cristian Gentea.
Alexandru Ișfan a fost integralist în toate cele patru partide disputate de FC Argeș până acum în noul sezon din Superligă. Cea mai bună partidă a sa a fost cea din etapa a treia, atunci când a marcat două goluri și a oferit o pasă de gol în partida celor de la FC Argeș de pe teren propriu cu U Cluj, câștigată cu 3-1.
600.000 de euro este cota de piață a lui Alexandru Ișfan, potrivit transfermarkt.com, dar cu siguranță FC Argeș speră să obțină o sumă mai mare în urma vânzării sale, mai ales dacă prestațiile atacantului vor fi la fel de bune și în viitorul apropiat.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo