Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a jucat mai slab decât cu Rapid, dar a câștigat cu Craiova! Detaliul care le-a adus victoria în Bănie

Dani Morar

Actualizat 01/05/2023 la 10:40 GMT+3

FCSB a obținut o victorie foarte importantă cu Universitatea Craiova și s-a apropiat la 3 puncte de liderul Farul Constanța. Cu un joc mai slab decât în derby-ul cu Rapid, roș-albaștrii au obținut de această dată victoria, iar Viorel Moldovan știe exact ce a făcut diferența între cele două jocuri.

Andrea Compagno, în Universitatea Craiova - FCSB. Sursa foto: GSP

Credit imagine: Eurosport

FCSB a câștigat pe terenul Universității Craiova, scor 2-1, și s-a apropiat din nou la doar 3 puncte de liderul farul Constanța. CFR Cluj joacă astăzi cu Rapid, iar în cazul unui succes al campioanei, lupta la titlu se va strânge și mai mult, cu doar 4 etape înainte de final.
FCSB a avut o evoluție mai puțin consistentă decât în derby-ul pierdut cu Rapid, dar de această dată a reușit să câștige. Lucrurile par să se contrazică, însă fotbalul se joacă pe goluri, iar Viorel Moldovan știe exact ce le-a lipsit roș-albaștrilor pentru a reuși același rezultat și în Giulești.
Fostul atacant al naționalei spune că eficiența a făcut diferența între ultimele două partide disputate de FCSB. Roș-albaștrii au marcat 2 goluri din 3 șuturi pe poartă cu Universitatea, în timp ce la meciul cu Rapid nu au convertit niciunul dintre cele 9 șuturi cadrate, adversarii marcând la singura execuție de acest gen.
"Nu trebuie să joci fotbal ca să câştigi. Trebuie să nu joci fotbal ca să câştigi, ceea ce a făcut FCSB. Cu Rapid, FCSB a avut o multitudine de ocazii, a ratat din toate direcţiile. Azi a avut două şuturi pe poartă și a dat două goluri.
Există această lege a compensaţiei. Iar mă întorc la meciul cu Rapid. A avut multe ocazii, dar nu a reuşit să înscrie. Azi a fost pragmatică", a spus Viorel Moldovan la Orangesport.

Viorel Moldovan nu își explică cum a ratat Ivan penalty-ul din meciul cu FCSB

Andrei Ivan a ratat un penalty în minutul 83, la scorul de 0-1. Olteanul a șutat extrem de slab și le-a permis adversarilor să își mărească diferența de pe tabelă, un minut mai târziu. Moldovan își explică cu greu cum jucătorul a putut lovi atât de rău mingea și într-un moment atât de important al jocului.
"Nu am înţeles mare lucru din ce s-a întâmplat acolo (n.r. la penalty-ul ratat de Ivan), au stat mult până s-a bătut, poate s-a "răcit". Chiar spuneam la un moment dat că s-ar putea să rateze, avea şi o faţă crispată, a lovit foarte prost mingea, a "omorât-o".
Se întâmplă. E greu de înţeles. Şi mie mi-e greu să explic. Era crispat, nu îmi dădea încredere că va înscrie", a comentat Viorel Moldovan, potrivit sursei citate.
FCSB a urcat pe locul 2 și s-a apropiat la doar 3 puncte de Farul Constanța în urma acestei victorii. CFR Cluj ar putea trece peste roș-albaștri în cazul unui succes cu Rapid. Partida se va disputa în această seară, de la ora 20:30.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo