FCSB a dat semne de viață după ce Dică a fost numit antrenor, iar conducerea s-a micașt repede și i-a adus întăriri noului tehnician. În primă fază, au fost aduși Miculescu și Rusu, care au și debutat în tricoul roș-albastru în duelul cu Dunajska Streda din Conference League.
Astăzi, gruparea din Berceni a mai anunțat două achiziții: Eduard Radaslavescu (18 ani) şi Radu Boboc (23 de ani), de la Farul. La câteva ore după anunțul acestor transferuri, oficialii celor de la FCSB au confirmat și o plecare. Conform gsp.ro, Ivan Mamut a acceptat rezilierea contractului și va pleca gratis.

FCSB s-a despărțit de 11 jucători în această vară

Romanian Liga I
FCSB a aflat cât va lipsi Radunovic! Muntenegreanul s-a accidentat în Nations League
ACUM 2 ORE
Croatul de 25 de ani a ajuns la FCSB în vara anului trecut, când a fost cedat de Universitatea Craiova la schimb cu Vînă. Din păcate pentru el, atacantul de 1,92 nu s-a adaptat la noua echipă și a prins numai 13 meciuri în stagiunea precedentă, dintre care doar două ca titular. Mamut a marcat un singur gol pentru roș-albaștri, chiar într-un duel cu Universitatea Craiova.
Ivan Mamut este al 11-lea jucător care se desparte de FCSB în această vară, după Andrei Burlacu (nu are echipă), Andrei Miron (Hapoel Haifa), Claudiu Keșeru (UTA), Cătălin Straton (FC Argeș), Vinicius (nu are echipă), Cristian Dumitru (împrumutat la CS Mioveni), Dragoș Nedelcu (Farul), Robert Ion (Farul), Ovidiun Perianu (împrumutat la FC Botoșani) și Florin Tănase (Al Jazeera).
Dintre toți fotbaliștii amintiți, doar plecarea lui Tănase a adus bani în conturile clubului (3 milioane de €), restul jucătorilor fiind lăsați să plece gratis, fie că s-au aflat la final de contract, fie că mai aveau contracte, dar au fost reziliate.
Romanian Liga I
Victor Angelescu, reacție promptă după suspendarea primită de Săpunaru! Decizia clubului Rapid
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Victor Pițurcă și-a ales favorita la titlu! "Jucătorii nu sunt grozavi, dar sunt numeroși"
ACUM 6 ORE