Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a obținut a patra victorie consecutivă în SuperLigă și a ajuns la două puncte de podium

Bianca Dumitru

Actualizat 05/12/2022 la 22:16 GMT+2

FCSB a învins-o în această seară pe CS Mioveni, cu scorul de 5-1, într-un meci contând pentru a 19-a etapă a SuperLigii. În urma acestei victorii, roș-albaștrii au urcat pe locul 4 în clasament.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB s-a impus în această seară, pe teren propriu, în fața celor de la CS Mioveni, cu scorul de 5-1, într-o partidă contând pentru a 19-a etapă a SuperLigii.
Oaspeții au început meciul în forță și au reușit, în minutul 12, să trimită mingea în plasă, prin Balaur, care l-a învins pe Târnovanu printr-o lovitură cu capul. Reușita a fost, însă, anulată pe motiv de offside.
Ulterior, în minutul 31, Edjouma a primit mingea în fața porții de la Cordea și a șutat pe jos, deschizând scorul. După doar 6 minute, roș-albaștrii ar fi putut să-și mărească avantajul, dar Șut a trimis balonul puțin pe lângă poarta argeșenilor.
Același Șut și-a trecut numele pe tabelă în minutul 45, după un corner, când a interceptat un balon respins de Iustin Popescu și a înscris după o lovitură cu capul.
Citește și:

FCSB, la două puncte de podiumul SuperLigii

După pauză, Florinel Coman a mărit diferența, în minutul 58, după ce a pătruns în careu și a șutat cu stângul. Oaspeții au reușit să înscrie și ei, în minutul 74, prin Antal.
După doar 3 minute, Șut a refăcut avantajul roș-albaștrilor, reușind dubla, după o pasă a lui Edjouma, deviată în plasa porții lui Iustin Popescu. Scorul final a fost stabilit, în minutul 87, de Radaslavescu, după o centrare venită de la Darius Olaru și un șut din prima.
În urma acestui rezultat, FCSB a urcat pe locul 4 în clasamentul din SuperLigă, cu 32 de puncte, fiind la egalitate cu Universitatea Craiova, care a coborât pe locul 5, și cu două puncte în spatele celor de la Rapid, față de care roș-albaștrii au un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, CS Mioveni este pe ultima poziție, cu doar 8 puncte.
În următoarea etapă a campionatului, vicecampioana României va juca pe terenul Chindiei Târgoviște, iar argeșenii vor primi vizita Universității Craiova. Până la acele partide, programate în weekend, FCSB va juca împotriva celor de la FC Botoșani, iar CS Mioveni se va duela cu UTA Arad, în meciuri contând pentru a treia etapă a grupelor Cupei României.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo