Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a primit răspuns din partea lui Compagno! Ce le-a transmis atacantul de la FCU Craiova

Eurosport
DeEurosport

Publicat 13/08/2022 la 14:21 GMT+3

După succesul din turul 3 preliminar al Conference League, FCSB și-a manifestat interesul pentru mai mulți jucători din Liga 1. Andrea Compagno, de la FCU Craiova se află pe lista roș-albaștrilor, însă italianul a răspuns categoric cu privire la un eventual transfer.

Nicolae Dică

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Calificată în play-off-ul Conference League, de unde vor mai încasa 750.000 de euro, FCSB pregătește și mai multe întăriri. Conducerea vrea să pună la dispoziția lui Nicolae Dică tot ce este nevoie pentru a reuși să califice echipa în grupe și pentru a cuceri titlul în SuperLiga României. Unul dintre jucătorii de pe lista conducerii este atacantul Andrea Compagno, de la FCU.
Italianul a vorbit despre interesul vicecampioanei imediat după meciul cu FC Argeș. Compagno a spus că nu este interesat și se concentrează doar pe echipa Craiovei, cu care vrea să ajungă în play-off.
"Nu, cum am spus, targetul meu este play-off-ul pentru echipă. Eu sunt atacant, treaba mea este să dau gol şi sper să ajut echipa să-şi îndeplinească acest obiectiv. Nu mă gândesc la asta(n.r. că FCSB ar fi interesată de transferul său).Eu mă gândesc la meciuri, astăzi la FC Argeş, iar de duminică la Petrolul. Sunt la FCU, sunt fericit aici şi nu mă înteresează să mă gândesc la altă echipă. Sincer, nu mă uit pe internet. Am auzit, dar nu mă interesează, mă interesează doar echipa mea", a spus Comagno pentru Digi Sport.
FCSB a făcut prima ofertă pentru atacantul italian. Conducerea roș-albaștrilor a oferit 500.000 de euro în schimbul său, sumă considerată prea mică de oficialii olteni. Este de așteptat ca vicecampioana să pluseze, Dică dorindu-și foarte mult un atacant cu calitățile lui Compagno.
Citește și:

Vicecampioana l-a prezentat deja pe Vadim Rață, de la Voluntari

Marius Ștefănescu, de la Sepsi, și Pavol Șafranko par să fie cele mai importante ținte pentru FCSB, după calificarea în play-off-ul Conference. Până la venirea celor doi sau a lui Andrea Compagno, bucureștenii l-au prezentat oficial pe Vadim Rață, adus de la FC Voluntari.
"FCSB anunță transferul internaționalului moldovean Vadim Rață, de la FC Voluntari. Mijlocașul în vârstă de 29 de ani, care va purta tricoul cu numărul 24, se va alătura lotului condus de Nicolae Dică în cursul zilei de mâine. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!
Vadim Rață s-a născut la 5 mai 1993, în Chișinău, Republica Moldova. A început fotbalul profesionist la Sheriff Tiraspol, club care l-a împrumutat, de-a lungul anilor, la FC Tiraspol, Zaria Bălți sau Speranța Nisporeni, iar în 2018 a ajuns la Milsami Orhei.
În februarie 2019 a ajuns în România, la FC Chindia Târgoviște, pentru care a evoluat 89 de partide, a înscris 5 goluri și a oferit două pase de gol. În iulie 2021 a semnat cu FC Voluntari, pentru care a marcat de 9 ori în 47 de jocuri oficiale. La nivel internațional, a adunat 31 de meciuri și un gol pentru echipa națională a Republicii Moldova", au scris oficialii roș-albaștilor, pe pagina de Facebook a echipei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo