Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB a renunțat la un jucător, cu două meciuri înainte de pauză! Anunțul oficial al roș-albaștrilor

Bianca Dumitru

Publicat 15/12/2022 la 16:26 GMT+2

FCSB se pregătește pentru perioada de mercato de la începutul anului 2023. Roș-albaștrii mai au două meciuri de jucat, iar conducerea clubului a luat deja primele decizii față de unii dintre jucători, împrumutându-l pe Ianis Stoica la "U" Cluj.

FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB mai are două meciuri de disputat până la pauza de iarnă, în care majoritatea cluburilor vor face transferuri. Oficialii roș-albaștrilor au început deja să se orienteze cu privire la jucătorii pe care și-i doresc și au anunțat și o plecare de la echipă.
Patronul vicecampioanei României a confirmat astăzi că l-a trimis pe Ianis Stoica la "U" Cluj până la finalul acestei stagiuni, sub formă de împrumut.
Fotbalistul de 20 de ani este doar primul nume din lotul lui Leo Strizu și Mihai Pintilii care ar urma să se despartă de FCSB.
Conform DigiSport, oficialul roș-albaștilor a declarat că este dispus să renunțe la 3-4 jucători. Printre cei mai atractivi fotbaliști din club se află Andrei Cordea, care s-ar afla în atenția unui club din Bundesliga, dar și Adrian Șut, care este pe lista campioanei Turciei, Trabzonspor.
Citește și:

FCSB vrea 3 milioane de euro în schimbul lui Șut

Deși la finalul lunii noiembrie jurnaliștii de la Sabah Spor au anunțat că cele două cluburi au bătut palma pentru transferul lui Șut, acum presa din Turcia a notat că oficialii campioanei din Superlig nu sunt de acord cu suma cerută de patronul roș-albaștrilor în schimbul mijlocașului.
Potrivit turcilor, șefii lui Trabzonspor vor să plătească două milioane de euro pentru Șut, în timp ce românii cer 3 milioane, astfel că negocierile dintre cele două părți s-au blocat. Mai mult, turcii au găsit și o variantă de rezervă pentru cazul în care nu reușesc transferul mijlocașului de la FCSB, interesându-se de mutarea lui Daniil Utkin, fotbalistul lui Rostov.
Se pare că, deși rusul vrea să plece din țara natală, șefii clubului său nu vor să-i dea încă drumul, astfel că transferul este greu de realizat. În următoarea perioadă, oficialii lui Trabzonspor sunt așteptați la București pentru negocieri cu reprezentanții vicecampioanei României.
Pentru FCSB urmează duelurile cu CFR Cluj, programat astăzi, de la ora 20:00, și FC Voluntari, care va avea loc luni, de la ora 20:00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo