Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB continuă negocierile pentru transferul lui Cordea în Bundesliga! Suma cerută de roș-albaștri

Bianca Dumitru

Publicat 18/01/2023 la 06:13 GMT+2

Andrei Cordea a fost, în prima parte a sezonului 2022/23, unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, iar în urma prestațiilor sale a atras atenția unui club din Bundesliga. Adrian Neaga, impresarul fotbalistului, a oferit noi detalii despre negocierile pentru transferul lui Cordea la Augsburg.

Andrei Cordea (FCSB - Silkeborg)

Credit imagine: Eurosport

Andrei Cordea, unul dintre principalii fotbaliști din tabăra celor de la FCSB în acest sezon, a atras atenția unui club din Germania. Este vorba despre Augsburg, echipă de pe locul 14 în clasamentul din Bundesliga.
Deși jurnaliștii germani au anunțat la începutul acestui an că mutarea nu are șanse de a se realiza în această perioadă de mercato, se pare că cele două cluburi continuă negocierile.
Impresarul fotbalistului de 23 de ani, Adrian Neaga, a vorbit despre stadiul discuțiilor dintre FCSB și Augsburg, spunând că roș-albaștrii au scăzut din prețul cerut inițial pentru Cordea, situându-se încă la un nivel mai ridicat decât ceea ce sunt dispuși nemții să plătească.
"Patronul de la FCSB a cerut inițial cinci milioane, apoi patru milioane. Ei au venit cel mai sus cu trei milioane. Nu a căzut transferul, am văzut că a apărut că a căzut că l-a adus Augsburg pe Yeboah de la Genoa, dar sunt posturi diferite.
Transferul nu a căzut, se face dacă respectivii dau patru milioane. El a avut ofertă și din Arabia, înainte de meciul cu West Ham, atunci patronul a cerut mai mulți bani", a declarat Adrian Neaga la Digi Sport.
Citește și:

Ce ar însemna pentru Cordea transferul în Bundesliga

Adrian Neaga a explicat și ce ar însemna pentru Andrei Cordea, din punct de vedere financiar, transferul în Germania. Fostul fotbalist a spus că salariul pe care ar urma să-l încaseze este mult mai mare decât cel pe care îl are la FCSB.
"Salariul îl știu eu. E 'puțin' mai mare decât la FCSB. E de multe ori mai mare, de foarte multe ori, e normal, e Bundesliga. Transferul nu a fost în niciun moment căzut. Să sperăm că se va ajunge la un acord. Am vorbit de două ori cu patronul de la FCSB despre acest caz", a adăugat Neaga.
Sosit la FCSB în vara anului 2021 pentru doar 50.000 de euro de la Academica Clinceni, Andrei Cordea a bifat 30 de meciuri pentru vicecampioana României în actualul sezon, dintre care 21 în SuperLiga României.
Fotbalistul în vârstă de 23 de ani are o cotă de piață de două milioane de euro, potrivit site-ului transfermarkt.com, aceasta fiind valoarea cea mai ridicată pe care a înregistrat-o în carieră.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo