Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB face al 11-lea transfer al verii! Conducerea s-a înțeles cu un fundaș, care semnează pe 2 ani

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 30/08/2022 la 13:44 GMT+3

FCSB este gata să anunțe al 11-lea transfer din această vară. Kevin Boli este aproape de a semna cu vicecampioana, după ce oficialii FCSB au trimis o ofertă pe placul lui Valeriu Iftime.

FCSB - Dunajska Streda

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
FCSB s-a înțeles cu Valeriu Iftime pentru transferul lui Kevin Boli. Nicolae Dică avea mare nevoie de un fundaș, iar jucătorul va veni să pună umărul la calificarea în primăvara europeană și la cucerirea unui nou titlu.
Roș-albaștrii trebuie doar să mai semneze cu fotbalistul, suma de transfer fiind de 350.000 de euro, potrivit informațiilor celor de la Digi Sport. Boli va semna un contract valabil pe următoarele 2 sezoane și va fi prezentat în cursul acestei săptămâni.
Kevin Boli a sosit în România în 2015, atunci când semna cu Viitorul. Are 4 titluri de campion, evoluând în două rânduri și pentru CFR Cluj. Din declarațiile jucătorului după meciul cu Universitatea Craiova, reieșea faptul că au existat contacte între el și FCSB, chiar dacă s-a scris și de interesul campioanei în ultimele zile.
"Eu sunt la Botoșani, am simțit ceva (n.r. că FCSB îl dorește pe Boli), dar acum sunt la Botoșani și avem meci joi cu Argeș. Asta e zvon (n.r. că CFR îl vrea pe Boli), acum sunt la Botoșani. Nu am avut nimic, nicio ofertă. Sunt la Botoșani și joi avem meci. Nu am ofertă de la CFR", a spus Kevin Boli după meciul cu Universitatea Craiova.

Boli devine al 11-lea transfer al FCSB-ului din această vară

FCSB a transferat 10 jucători în această vară, cap de listă fiind David Miculescu. Arădeanul a fost adus de la UTA pentru suma de 1,7 milioane de euro și s-a integrat destul de bine la vicecampioni. Andrea Compagno, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Rață, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm și Rachid Bouchenna sunt ceilalți nouă transferați.
Roș-albaștrii și-au manifestat interesul pentru un alt fundaș de la Botoșani. Inițial, FSCB-ul pusese ochii pe Victor Dican, dar Valeriu Iftime nu a fost dispus să îl lase să plece. Fotbalistul în vârstă de 21 de ani ar fi pe placul vicecampioanei atât pentru vârsta sa, cât și pentru fizicul și jocul aerian foarte bun.
"Nu a fost nicio discuție Dican. Dacă ești în fotbalul românesc, nu are cum să nu te intereseze Dican. E unul dintre cei mai buni fundași. Dar nu-l vând acum!
El trebuie să mai joace 20-30 de meciuri la Botoșani. După aceea ar putea să plece și ar putea juca oriunde", spunea Valeriu Iftime despre Dican.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo