Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, fără doi titulari din apărare la meciul cu FC Argeș! Cum ar putea arăta echipa lui Nicolae Dică

Bianca Dumitru

Actualizat 28/09/2022 la 11:55 GMT+3

FCSB o va înfrunta duminică, 2 octombrie, de la ora 21:30, pe FC Argeș, într-un meci din a 12-a etapă a SuperLigii. Nicolae Dică nu va putea conta pe Risto Radunovic, care s-a accidentat în meciul Muntenegru - Finlanda.

Risto Radunovic (FCSB)

Credit imagine: facebook

FCSB va juca duminică, de la ora 21:30, în compania celor de la FC Argeș, într-un meci contând pentru a 12-a etapă a SuperLigii, prima după pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale.
Nicolae Dică are câteva probleme importante de lot înaintea duelului cu piteștenii. Pe lângă faptul că Joyskim Dawa este suspendat, antrenorul roș-albaștrilor nu va putea conta nici pe Risto Radunovic.
Fundașul de 30 de ani s-a accidentat în meciul dintre Muntenegru și Finlanda, din ultima etapă a grupelor Ligii Națiunilor, și a fost scos de pe teren în minutul 25. Fotbalistul a resimțit dureri în zona inghinală și va fi supus astăzi mai multor investigații.
Indiferent dacă accidentarea se va dovedi ușoară sau mai gravă, staff-ul celor de la FCSB ar fi decis să-l menajeze pe Radunovic la meciul cu FC Argeș. Potrivit Fanatik, Dică ar urma să-l titularizeze în stânga apărării pe Alexandru Pantea, având și variantele Sorin Șerban și Radu Boboc.
Astfel, iată cum ar putea arăta primul 11 al FCSB-ului, ținând cont de absențele lui Dawa și Radunovic: Târnovanu - Crețu, Haruț, Tamm, Pantea - Cordea, Edjouma, Olaru, Fl. Coman - Omrani, Compagno.
Pe ce loc termină FCSB sezonul 2022/23 al SuperLigii?
Citește și:

FCSB se transformă în SuperLigă

Vicecampioana României va încerca să pună punct situației dezastruoase în care se află în campionat. Potrivit DigiSport, Nicolae Dică va folosi în SuperLigă un nou sistem de joc, 4-4-2, astfel încât să îi poată utiliza împreună pe Billel Omrani și Andrea Compagno.
Prin titularizarea lui Omrani, Dică îl va trece pe banca de rezerve pe Octavian Popescu. Într-o situație similară, s-ar putea afla și David Miculescu, care deși a fost lăudat de antrenorul roș-albaștrilor, nu și-a făcut încă loc în primul 11.
Cele două rezerve, alături de jucători precum Eduard Radaslavescu, Răzvan Oaidă, Ianis Stoica sau Bogdan Rusu, vor avea șansa de a evolua mai mult în Conference League, unde șefii celor de la FCSB intenționează să joace cu rezervele pentru că principalul obiectiv al echipei este calificarea în play-off-ul SuperLigii.
Iată cum ar putea arăta FCSB din momentul în care Dică nu va mai avea în lot jucători suspendați sau accidentați: Târnovanu - Crețu, Dawa, Tamm, Radunovic - Cordea, Edjouma, Olaru, Coman - Omrani, Compagno.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo