Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB - Farul 2-1 | Lupta la titlu a "luat foc", după un meci agreabil pe Arena Națională

Nicu Savin

Publicat 17/04/2023 la 22:26 GMT+3

FCSB s-a impus cu 2-1 în fața celor de la Farul Constanța, în ultimul meci al etapei a 4-a din play-off. Acest rezultat mărește echilibrul din fruntea clasamentului, iar lupta pentru titlu se anunță una incendiară.

Andrea Compagno FCSB - Farul

Credit imagine: Eurosport

FCSB și Farul s-au întâlnit în ultimul meci al etapei a 4-a din play-off, iar confruntarea a fost una agreabilă. "Roș-albaștrii" aveau neapărată nevoie de victorie pentru a reveni cu șanse reale în lupta pentru titlu. În final au obținut-o, scor 2-1, după un meci de o intensitate foarte mare, în care ambele combatante au avut momente bune.
Oaspeții au început curajos, dar Grameni și Louis Munteanu au rata ținta din poziții favorabile. FCSB a apărut prima date periculos în preajma careului advers în minutul 7, când Aioani a avut o intervenție salvatoare la un șut al lui Sorescu. Grameni a irosit o ocazie uriașă în minutul 14, trimițând peste dintr-o poziție ideală, după care gazdele au pus stăpânire pe joc.

FCSB - Farul 2-1 | Echipa lui Charalambous, victorie uriașă în lupta pentru titlu

Echilibrul s-a rupt în minutul 33, când Octavian Popescu a fost faultat în careu de Kiki, iar Istvan Kovacs a disctat penalty, după consultarea VAR. Compagno și-a asumat responsabilitatea execuției și a deschis scorul, chiar dacă Aioani a fost aproape să apere, atingând ușor balonul.
Gheorghe Hagi a făcut 3 schimbări la pauză, dar echipa sa a început dezastruos partea secundă. În minutul 47, Florinel Coman a slalomat excelent printre apărătorii adverși și a dublat avantajul FCSB-ului cu un șut plasat din interiorul careului.
Farul a revenit în joc la numai 4 minute distanță. Mazilu a șutat în blocaj, dar mingea a sărit la Enes Sali, care a redus din diferență cu toată opoziția lui Târnovanu. Constănțenii au riscat tot mai mult odată cu apropierea finalului de meci, iar FCSB a avut câteva raiduri periculoase pe contraatac, nefinalizate însă. Deși nu au reușit să închidă meciul, jucătorii lui Elias Charalambous s-au apărat foarte bine și s-a terminat 2-1.
În urma acestui rezultat, Farul rămâne pe primul loc, dar avansul față de CFR Cluj este de numai un punct. FCSB s-a apropiat și ea la două lungimi de lider, astfel că se anunță o luptă palpitantă pentru titlul de campioană. În runda următoare, FCSB va juca în deplasare cu Rapid, în timp ce Farul va merge în Gruia, pentru duelul cu CFR.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo