Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, încă un eșec în SuperLigă! Craiova s-a impus în meciul decis de două penalty-uri și un autogol

Bianca Dumitru

Publicat 18/09/2022 la 23:28 GMT+3

Universitatea Craiova a câștigat derby-ul cu FCSB, impunându-se pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în meciul din a 11-a etapă a SuperLigii. Două penalty-uri și un autogol au stabilit soarta meciului.

Universitatea Craiova - FCSB

Credit imagine: facebook

Universitatea Craiova s-a impus în această seară, pe teren propriu, în fața celor de la FCSB, cu scorul de 2-1, într-un meci contând pentru a 11-a etapă a SuperLigii.
Cele două echipe și-au împărțit ocaziile. Roș-albaștrii au avut prima șansă de a marca, în minutul 7, când Compagno a trimis mingea spre poartă, cu capul, dar Lazar a reținut balonul.
După 8 minute, același Compagno a ajuns din nou în poziție de a șuta, dar execuția sa nu i-a pus probleme portarului oltenilor.
Prima ocazie a echipei lui Mirel Rădoi a venit în minutul 20, când Crețu a rămas singur cu Târnovanu, dar nu l-a putut păcăli, șutul său fiind blocat.
În minutul 30, Universitatea Craiova a primit o lovitură de la 11 metri, după ce Tamm l-a faultat în careu pe Markovic. Mitrea a transformat fără probleme, iar oltenii au preluat conducerea.
Florinel Coman a fost aproape de a egala, în minutul 34, dar șutul său de la marginea careului a fost moale, iar Lazar a reținut balonul.
În prelungirile primei reprize, FCSB a primit un penalty, după un fault asupra lui Compagno, care a și executat lovitura, stabilind scorul pauzei, 1-1. Gazdele au mai avut două ocazii înainte de fluierul centralului, dar tabela nu a mai fost modificată.
Citește și:
În repriza secundă, roș-albaștrii au avut primele două ocazii importante, prin David Miculescu și Cordea, ale căror șuturi au fost parate de goalkeeper-ul Craiovei.
Oltenii au intrat în avantaj în minutul 66, când Oaidă a trimis balonul în propria poartă, după o centrare a lui Crețu.
După 7 minute, Octavian Popescu a primit o pasă foarte bună de la Crețu, dar șutul său a trecut pe lângă poartă. Ulterior, Vătăjelu ar fi putut mări avantajul gazdelor, dar mingea nu a prins spațiul porții.
FCSB a mai avut o ocazie în minutul 81, prin Dawa, care s-a aflat într-o poziție excelentă, dar balonul a trecut pe lângă bară. Tabela a rămas nemodificată până la fluierul final.
În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a ajuns pe locul 4, cu 17 puncte, în timp ce FCSB se află pe a 14-a poziție a clasamentului, cu doar 8 puncte. Trebuie menționat, însă, că roș-albaștrii au două meciuri mai puțin disputate față de majoritatea echipelor din SuperLigă.
După pauza competițională cauzată de meciurile echipelor naționale, oltenii vor juca pe teren propriu, contra celor de la FC Voluntari, în timp ce echipa lui Nicolae Dică va primi vizita celor de la FC Argeș.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo