Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB își continuă campania de transferuri! Fotbalistul din SuperLigă dorit în lotul lui Nicolae Dică

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/08/2022 la 12:20 GMT+3

FCSB a transferat în această vară nu mai puțin de 9 jucători, iar vicecampioana României pare că nu se oprește. Acum, în vizorul celor de la FCSB a intrat atacantul celor de la Farul Constanța, Alexi Pitu, în vârstă de 20 de ani.

FCSB

Credit imagine: facebook

Articol scris de Alex Ioniță
FCSB a făcut o ofertă pentru atacantul celor de la Farul Constanța, Alexi Pitu. Potrivit DigiSport, FCSB a oferit suma de 800.000 de euro, pe care Gică Hagi a refuzat-o.
Negocierile pentru tânărul fotbalist vor continua, dar, în cazul în care FCSB va fi eliminată din Conference League, transferul nu va mai fi dorit de roș-albaștri.
În momentul de față, pentru FCSB prioritatea pe piața transferurilor este aducerea unui atacant. Dacă vicecampioana României se va califica în grupele Conference League, Dică va avea nevoie de un vârf care să rezolve fazele de atac și să ajute la obținerea de rezultate bune în Europa, iar Alexi Pitu poate fi o soluție bună pentru FCSB.
Conform site-ului de specialitate transfermarkt.com, Alexi Pitu este cotat la 600.000 de euro. În perioada petrecută la Farul Constanța, Pitu a câștigat o Cupă a României, în sezonul 2018/19, și o Supercupă, în stagiunea 2019/20.
Citește și:

3 jucători vor pleca de la FCSB

După o campanie de transferuri foarte activă, FCSB a adus în lot 9 jucători. Odată cu aceste transferuri, locul în echipă a 3 fotbaliști nu mai este garantat, așa că aceștia vor părăsi lotul vicecampioanei.
Este vorba de Rachid Bouhenna, jucător transferat în această vară, care nu s-a impus la FCSB, Valentin Crețu și Sorin Șerban. Ultimii doi își vor căuta echipă până la finalul perioadei de mercato.
Valentin Crețu a fost transferat de la Gaz Metan Mediaș în urmă cu 3 sezoane. Evoluțiile sale recente au dezamăgit, iar Nicolae Dică, antrenorul echipei, nu se va mai baza pe el.
Cel mai probabil, Bouhenna și Crețu vor pleca liberi de contract din lotul FCSB-ului, în timp ce, în cazul lui Șerban, varianta împrumutului este mult mai plauzibilă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo