Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB își rezolvă cea mai importantă problemă din noul sezon! Roș-albaștrii și-au găsit un atacant

Bianca Dumitru

Actualizat 26/07/2022 la 17:47 GMT+3

FCSB trece printr-o perioadă de schimbare, în aceste zile Toni Petrea fiind înlocuit cu Nicolae Dică, antrenor care a venit și cu secunzii săi. Roș-albaștrii ar încerca acum și aducerea unui atacant, conducerea nefiind mulțumită de prestațiile jucătorilor de pe acest post.

Rapid - FCSB

Credit imagine: facebook

UPDATE | Conform orangesport.ro, atacantul dorit de FCSB ar fi Pavol Safranko, care a mai jucat în România, la Sepsi. Slovacul de 27 de ani a adunat 73 de meciuri în tricoul covăsnenilor, reușind 17 goluri și 10 pase decisive. Deși conducerea roș-albaștrilor a anunțat că fotbalistul dorit este liber de contract, Safranko evoluează în prezent în Africa de Sud, la Mamelodi Sundowns FC, cu care mai are contract până în 2026.

FCSB nu a obținut nicio victorie în primele 3 meciuri din sezonul 2022/23, iar clubul stă în aceste zile sub semnul schimbărilor. Pe lângă modificările de pe banca tehnică, unde Toni Petrea a fost înlocuit cu Nicolae Dică, șefii roș-albaștrilor vor încerca să facă și transferuri de jucători.
Unul dintre posturile cu probleme este cel de atacant, conducerea FCSB-ului nefiind mulțumită de prestațiile lui Ianis Stoica și Ivan Mamut.
Se pare că reprezentanții vicecampioanei României au găsit deja un fotbalist pe care să-l aducă în lotul lui Dică. Conform declarațiilor conducerii clubului, este vorba despre un fotbalist străin, care va sosi la FCSB din postura de jucător liber de contract. Numele acestuia nu a fost încă dezvăluit.
Până la realizarea transferului, noul antrenor al roș-albaștrilor se va putea baza în atac în următorul meci, returul cu FC Saburtalo Tbilisi, programat joi, de la ora 20:30, pe Ianis Stoica, Andrei Dumiter și Ivan Mamut, o altă soluție fiind Florin Tănase, care poate evolua și ca vârf.
Citește și:

FCSB i-a găsit un înlocuitor lui Tănase

FCSB suferă în ofensivă în acest start de sezon, iar oficialii îi caută un înlocuitor golgheterului din ultimele două sezoane, Florin Tănase, care ar putea pleca în China. Astfel, potrivit Gazetei Sporturilor, conducerea vicecampioanei a pus ochii pe Alexandru Ișfan, pentru care au trimis deja o ofertă concretă către cei de la FC Argeș.
Roș-albaștrii pun la bătaie 500.000 de euro pentru mijlocașul de 22 de ani, o sumă uriașă pentru nivelul campionatului intern. Oficialii piteșteni mizează însă că vicecampioana va avea un buget considerabil după plecarea lui Tănase, astfel că a cerut dublul sumei. Asta și pentru că jucătorul e deținut în coproprietate cu Mioveni, care ar primi jumătate din sumă.
Diferența dintre cerere și ofertă e foarte mare în acest moment, iar suma solicitată de FC Argeș nu se justifică în cifrele fotbalistului. Acesta a jucat 29 de meciuri pentru piteșteni anul trecut, reușind doar 3 goluri și un assist. FCSB are, însă, talentul să cumpere la suprapreț jucători tineri, în speranța că aceștia vor "exploda", astfel că nu e exclus ca, în cazul în care Tănase pleacă, să se ajungă la un acord pentru Ișfan.
În plus, în contextul în care FCSB va primi pentru Tănase cele 3 milioane de euro aferente clauzei de reziliere, cu siguranță că lotul va fi întărit. Pentru că, la cum arată în prezent, e greu de crezut că se va prinde un loc pe podiumul Ligii 1.
Chiar dacă nu are cifrele de partea lui, Ișfan are două atuuri importante: e foarte tânăr (22 de ani) și e un fotbalist polivalent, putând evolua pe orice poziție, de la mijloc în sus.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo