Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB își vinde golgheterul! Prețul corect pentru transferul lui Compagno la arabi

Nicu Savin

Actualizat 26/05/2023 la 11:18 GMT+3

FCSB plănuiește să facă o serie de transferuri spectaculoase în această vară, dar e foarte probabil ca o parte dintre cei mai buni jucători să plece. Printre ei se numără și golgheterul Andrea Compagno, pentru care "roș-albaștrii" ar avea o ofertă din zona Golfului. Conducerea vrea în schimbul italianului suma de 2,5 milioane de €.

Andrea Compagno, în Universitatea Craiova - FCSB. Sursa foto: GSP

Credit imagine: Eurosport

FCSB a ratat din nou titlul în SuperLiga și a început deja tratativele pentru aducerea unor jucători de mare valoare, care să întărească lotul lui Elias Charalambous în perspectiva sezonului viitor. Mai mulți fotbaliști au fost puși pe liber de șefii clubului, dar e foarte posibil să urmeze și alte plecări.
Unul dintre jucătorii pe care FCSB poate face bani frumoși este Andrea Compagno, golgheterul echipei în acest sezon, cu 21 de goluri marcate în 38 de meciuri jucate în toate competițiile. Conform prosport.ro, oficialii clubului din Berceni sunt gata să-l cedeze pe italian în schimbul sumei de 2,5 milioane de €.

FCSB, gata să-l vândă pe Compagno dacă va primi o ofertă de 2,5 milioane de €

Conducerea a recunoscut că a primit o ofertă pentru atacant de la o echipă din zona Golfului, dar a dat de înțeles că suma propusă este inferioară prețului fixat. Compagno a fost cumpărat de la U Craiova 1948 în august 2022 pentru 1,5 milioane de €, astfel că FCSB ar face un profit de un milion de € prin vânzarea acestuia pe suma cerută.
Ajuns la 27 de ani, Compagno va refuza cu greu oferta salarială pe care o va primi de la arabi, chiar dacă asta i-ar anihila șansele de a ajunge la naționala Italiei. În acesta an, atacantul a fost inclus pe o listă largă de către Roberto Mancini, care a recunoscut că ai săi colaboratori l-au urmărit pe italian și acesta ar putea fi o soluție pentru atacul Squadrei Azzurra dacă va continua să marcheze pe bandă rulantă, așa cum a făcut în acest sezon. Totuși, concurența e mare la prima reprezentativă a Italiei și Compagno va prefera cel mai probabil confortul financiar asigurat prin plecarea în Golf.
Dacă va rămâne fără Compagno, FCSB va mai aduce doi atacanți, una dintre ținte fiind Arnold Garita. Camerunezul a impresionat în tricoul lui FC Argeș în acest sezon, marcând de 12 ori și este o țintă clară pentru FCSB dacă va deveni liber de contract. Garita a fost dorit insistent și în iarnă, dar cele două cluburi nu au ajuns la un acord asupra sumei de transfer. Până să ajungă în România, Garita a mai jucat la Chateauroux, Bristol City, Plymouth, Charleroi, Dunkerque, Boulogne, FC Villefranche și Bourg-en-Bresse.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo