Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB nu se oprește din transferuri și vrea un jucător de la revelația Superligii! Mijlocașul așteptat în iarnă

Eurosport
DeEurosport

Publicat 23/09/2022 la 12:59 GMT+3

Conducătorii de la FCSB sunt cu gândul la transferuri chiar dacă perioada de mercato s-a încheiat. Roș-albaștrii își fac planul pentru la iarnă, iar Baba Alhassan este mijlocașul dorit de gruparea bucureșteană.

FCSB - Hermannstadt

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Conducerea FCSB nu a intrat în panică după rezultatele slabe din Superligă și continuă să caute întăriri, care ar putea fi aduse în perioada de transferuri din iarnă. Baba Alhassan este dorit la vicecampioană, după ce s-a făcut remarcat la Hermannstadt în acest început de sezon.
FCSB ar trebui să plătească 300.000 de euro pentru mijlocașul ghanez, anunță fanatik.ro. Alhassan a ajuns la sibieni în 2020, iar mai multe echipe au intrat pe fir după ce s-a făcut remarcat. CSU Craiova și spaniolii de la Albacete s-au interesat de serviciile sale, oltenii refuzând să plătească suma cerută de Hermannstadt.
Prețul său ar putea crește în urma acestui interes manifestat de către FCSB. Deocamdată nu există nicio înțelegere între cele două părți, însă cei 300.000 de euro nu par să fei o problemă pentru oficialii echipei roș-albastre. Conducerea a cheltuit deja peste 5 milioane de euro în această vară, cei mai scumpi jucătorii fiind David Miculescu și Andrea Compagno. Jucătorul adus de la UTA a costat 1,7 milioane de euro, în timp ce pentru italian s-au plătit 1,5 milioane.
Citește și:

Nicolae Dică este convins că FCSB poate ajunge în play-off

Nicolae Dică crede că FCSB va face 55 de puncte până la începerea play-off-ului și nu va avea emoții în această privință, Calculul tehnicianului spune că echipa ar mai avea nevoie de 12 victorii în cele 21 de meciuri rămase pentru a-și asigura accederea în play-off-ul Superligii.
"Mai avem 21 de etape de jucat, mi-am făcut un calcul. Ca să fim în zona de play-off, trebuie să avem 12 victorii. Până acum s-a intrat cam cu 45 de puncte în play-off, dar cred că anul ăsta se va intra cu mai puțin, pentru că echipele care sperau la play-off au pierdut multe puncte.
Eu îmi doresc mai multe puncte. Eu cred că vom intra cu mai multe puncte. Până acum, echipa de pe primul loc a intrat cu 62-65 de puncte. Eu cred că vom intra cu 55 de puncte", a spus Nicolae Dică, la Digi Sport.
Pentru FCSB urmează o perioadă foarte încărcată după pauza cauzată de meciurile echipelor naționale. FC Argeș, Petrolul, UTA, Sepsi și U Cluj vor juca împotriva roș-albaștrilor în campionat în luna octombrie. Pe lângă aceste meciuri, Dică și compania vor disputa și 3 meciuri în grupele Conference League: dubla cu Silkeborg și returul cu Anderlecht.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo