Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, o nouă țeapă după transferul lui Omrani!? 7 jucători aduși de la CFR care au dezamăgit

Eurosport
DeEurosport

Publicat 12/09/2022 la 18:18 GMT+3

FCSB a anunțat transferul lui Bilel Omrani, rămas liber de contract după despărțirea de CFR Cluj. Jucătorii care au mai luat-o pe această rută nu au impresionat, mulți dintre ei rezistând foarte puțin la formația roș-albastră.

Gregory Tade

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Dani Morar
Bilel Omrani a semnat cu FCSB din postura de jucător liber de contract. Fostul jucător al lui CFR Cluj va primi un salariu de 20.000 de euro pe lună și un bonus la semnătură. Atacantul semnează până la finalul sezonului, cu opțiune de prelungire pe încă doi ani.
Algerianul a devenit al 11-lea transfer realizat de FCSB în această vară. David Miculescu, Andrea Compagno, Eduard Radaslavescu, Radu Boboc, Joyskim Dawa, Vadim Rață, Marco Dulca, Bogdan Rusu, Joonas Tamm și Rachid Bouchenna sunt ceilalți nouă jucători transferați.
Omrani este cotat la 1,6 milioane de euro conform site-ului de specialitate transfermarkt. A jucat la naționalele U17, U18, U19 și a fost selecționat o dată la naționala mare a Algeriei, acolo unde spera să îl cunoască pe Ryad Mahrez. Nu a fost cazul însă, jucătorul lui City fiind accidentat în acea perioadă, iar Omrani nu a mai intrat în planurile selecționerului de atunci.
Citește și:

Jucătorii veniți pe ruta CFR Cluj – FCSB nu au impresionat

Din 2007 încoace, FCSB a reușit aducerea mai multor jucători de la CFR Cluj, păcălindu-se cu majoritatea dintre acestea. Mai mult de 10 jucători au venit pe această rută, dar bucureștenii au rămas cu un gust amar după majoritatea mutărilor.
Iată o listă cu câțiva jucători veniți pe cai mari de la CFR, dar care nu au impresionat la FCSB:
1. Pantelis Kapetanos – A venit la FCSB în 2008, având un prim mandat remarcabil în tricoul roș-albastru, cu 32 de goluri în 83 de meciuri. A jucat aici până în 2011, după care a ajuns la CFR Cluj. Doar două sezoane a rezistat în Gruia, revenind la FCSB, dar fără să mai dea randamentul așteptat de conducere.
2. Gregory Tade – A ajuns la FCSB în 2015, în urma unei perioade în care s-a făcut remarcat la CFR Cluj. Conducerea bucureștenilor a insistat pentru aducerea sa după ce reușise 23 de goluri în 57 de partide la clujeni. Roș-albaștrii au scăpat de el la numai un sezon după ce îl transferaseră, făcând un sezon dezastruos la noua sa formație.
3. Sulley Muniru – A fost transferat pe aceeași rută pentru suma de 500.000 de euro. A stat timp de 2 sezoane la FCSB, dar nu s-a impus și a intrat în dizgrațiile conducerii, fiind înlăturat după un conflict cu Florin Tănase.
4. Rachid Bouhenna - Unul dintre cele mai recente exemple de jucători ajunși la FCSB de la campioana României. Algerianul a ajuns liber de contract la București, dar a intrat repede pe lista neagră a conducerii, greșind în două meciuri de la începutul acestui sezon.
5. Paulo Vinicius - A stat 4 sezoane la CFR Cluj, după care a făcut pasul spre FCSB. A rezistat doar un an sub comanda lui Toni Petrea și a fost înlăturat după ce nu a convins din punct de vedere defensiv. Conducerea a reclamat în repetate rânduri greșelile lui Vinicius, care nu a mai continuat la vicecampioni.
6. Antonio Jakolis – În schimbul său s-au plătit 350.000 de euro. A plecat la Apoel Nicosia pentru o sumă de 5 ori mai mică, fiind considerat o nouă țeapă luată de echipa roș-albastră.
7. Ionuț Larie – În prezent la Farul Constanța, Larie a ajuns la FCSB în vara lui 2017. A stat doar un sezon și a fost prezent pe teren în doar 15 partied, reușind și un singur gol.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo