Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB, pierdere uriașă înainte de derby-ul cu CFR Cluj! Un jucător de națională din atac ratează partida din Gruia

Dani Morar

Actualizat 07/04/2023 la 10:57 GMT+3

FCSB se va deplasa la Cluj, pentru derby-ul cu CFR, din etapa a 3-a a play-off-ului SuperLigii. Partida se va disputa duminică, de la ora 21:00, iar vicecampioana nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanți oameni din echipă, vestea bună fiind, însă, că Adrain Șut s-a recuperat.

CFR Cluj - FCSB. Sursa foto: GSP

Credit imagine: facebook

FCSB și CFR Cluj se vor întâlni duminică, de la ora 21:00, pe terenul campioanei României, în derby-ul etapei a 3-a din SuperLigă. Cele două formații ocupă locurile 2 și 3 în clasament, fiind despărțite de doar un punct și ambele își doresc victoria pentru a ține aproape de Farul Cosntanța, care e lider.
Roș-albaștrii l-au recuperat pe Adrian Șut pentru meciul din Gruia, cel care suferise o entorsă etapa trecută, în victoria cu Sepsi. Lucrurile păreau să fie mai grave în dreptul mijlocașului, însă accidentarea a fost una ușoară, astfel că el este recuperat aproape complet și speră să fie la 100% din potențial la ora meciului.
Conducerea clubului a anunțat, însă, că Elias Charalambous nu se va putea baza aproape sigur pe Octavian Popescu, unul dintre cei mai bine cotați oameni din echipă. Tavi ar fi făcut o entorsă mai urâtă, astfel că este extrem de probabil ca el nici să nu facă deplasarea la Cluj, urmând să fie supravegheat de medicii clubului.
De asemenea, oficialii roș-albaștrilor au dat vina pe antrenorii de la echipele naționale, care nu se ocupă ca cei care nu joacă, fiind convocați, să se antreneze suficient. Aceștia au făcut referire la faptul că Tavi Popescu a jucat foarte puțin în dubla cu Andorra și Belarus, bifând doar 18 minute în prima partidă și 25 în cea de-a doua.
Cine câștigă titlul în SuperLigă în sezonul 2022/23?

CFR Cluj – FCSB, arbitrat de Radu Petrescu

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a hotărât pe cine va trimite duminică seara, în Gruia, să oficializeze partida din etapa a 3-a a play-off-ului dintre CFR Cluj și FCSB, tradiționalul derby al părții a doua a sezonului din SuperLigă.
Kyros Vassaras, președintele CCA, a ales să meargă pe mâna bucureșteanului Radu Petrescu (40 de ani) pentru a conduce partida care le aduce față în față pe campioana și vicecampioana în exercițiu.
Întâlnirea de duminică seara, programată la ora 21:00, va fi a treia din actualul sezon dintre cele două echipe, până acum victoriile fiind împărțite în sezonul regulat, câte una de fiecare parte.
CCA a decis să îl trimită la derby-ul rundei a treia din play-off-ul SuperLigii pe Radu Petrescu, arbitru bucureștean de 40 de ani, cu ecuson FIFA de mai bine de 10 ani. Radu Petrescu nu a avut parte însă de meciuri ușoare în ultima perioadă.
Ultima dată a fost în centrul atenției pentru deciziile pe care le-a luat în timpul partidei dintre FC Voluntari și FCSB, pe 12 februarie, atunci când nu i-a acordat un cartonaș roșu evident lui Malcom Edjouma, care a avut o intervenție dură asupra lui Igor Armaș, jucătorul ilfovenilor ajungând ulterior la spital.
Programul etapei a 3-a din play-off:
  • Farul Constanța - Universitatea Craiova, sâmbătă, 8 aprilie, ora 20.30
  • CFR 1907 Cluj – FCSB, duminică, 9 aprilie. ora 21.00
  • Sepsi OSK Sf. Gheorghe - FC Rapid 1923, luni, 10 aprilie, ora 20.30
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo