Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB pregătește o curățenie masivă în iarnă! Cel puțin 6 jucători nu vor merge în cantonament

Nicu Savin

Actualizat 06/12/2022 la 07:14 GMT+2

FCSB este la 12 puncte de liderul Farul și are și un meci în minus, astffel că speranțele la titul au revenit pentru gruparea din Berceni. În iarnă vor veni probabil întăriri, dar e cert că mulți jucători vor părăsi echipa. Oficialii au dat de înțeles că există deja o listă neagră, cel puțin 6 jucători urmând a fi împrumutați sau cedați definitiv în pauza competițională.

Rachid Bouhenna (FCSB - Silkeborg)

Credit imagine: Eurosport

FCSB a început foarte slab acest sezon intern, iar fanii aveau motive de îngrijorare că nu-și vor vedea favoriții nici măcar în play-off. După eliminarea din Conference League, echipa și-a revenit, iar aseară a bifat al 4-lea succes consecutiv în campionat, 5-1 cu CS Mioveni.
Echipa condusă în tandem de Leo Strizu și Mihai Pintilii se află acum pe poziția a 4-a, la două puncte în spatele Rapidului, care are și un meci mai mult. În plus, distanța față de liderul Farul este de numai 12 puncte, astfel că "roș-albaștri" au motive să spere chiar la titlu, mai ales că punctele se vor înjumătăți după finalul sezonului regular.

FCSB vrea să scape de minim 6 jucători în pauza de iarnă

FCSB are un lot foarte numeros, iar mulți fotbaliști au primit relativ puține șanse de a-și demonstra valoarea. Atunci când au fost folosiți, o parte dintre ei au dezamăgit, iar oficialii sunt gata să se despartă de aceștia în pauza de iarnă.
Conform sport.ro, șefii grupării din Berveni au dat de înțeles că minim 6 fotbaliști vor fi împrumutați sau vânduți definitiv în ianuarie. Dintre aceștia, 5 au ajuns la echipă acum câteva luni, înainte sau imediat după startul actualei stagiuni. Doar Andrei Dumiter este mai vechi la echipă, el având deja un an și jumătate de când a fost transferat de la Sepsi Sfântu Gheorghe.
  • Rachid Bouhenna (venit gratis în vara acestui an) - 9 meciuri
  • Radu Boboc (venit de la Farul pentru 200.000 de €, în vara acestui an) - 10 meciuri
  • Florin Achim (venit gratis de la Academica Clinceni în vara acestui an) - 0 meciuri
  • Marco Dulca (venit de la Chindia Târgoviște pentru 250.000 de € în vara acestui an) - 15 meciuri
  • Bogdan Rusu (venit de la CS Mioveni pentru 200.000 de € în vara acestui an) - 13 meciuri (două goluri și două pase decisive)
  • Andrei Dumiter (venit de la Sepsi pentru 250.000 de € în vara lui 2021) - 4 meciuri în actuala stagiune
FCSB mai are de jucat 4 meciuri până a pauza de iarnă: unul în Cupa României, cu FC Botoșani, și 3 în Superliga, cu Chindia (deplasare), CFR Cluj (acasă) și FC Botoșani (acasă). Ultimul va avea loc pe 19 decembrie, după care competiția se va întrerupe până pe 21 ianuarie. Astfel, FCSB va avea la dispoziție o lună de zile pentru a-și definitiva lotul cu care va ataca titlul în partea a 2-a a campionatului.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo