Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB rămâne cu o singură victorie în Superligă! FC Voluntari îi încurcă pe roș-albaștri

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 12/09/2022 la 23:04 GMT+3

Vicecampioana a bifat un nou egal în acest sezon de campionat, în cadrul etapei cu numărul 10 a Superligii României. FC Voluntari a obținut un punct în ultimul minut, după o lovitură de la 11 metri transformată de Adam Nemec.

FCSB

Credit imagine: facebook

Articol scris de Tibi Munteanu
Sub ochii selecționerului Edward Iordănescu, FCSB s-a încurcat cu ilfovenii din Voluntari pe Arena Națională și e pe locul 13 în clasament. Unicul gol al partidei pentru gazde a fost marcat de atacantul în vârstă de 21 de ani, David Miculescu. Nemec a adus egalarea pentru oaspeți în ultimul minut din lovitură de la 11 metri.
Oaspeții au deschis scorul după doar un sfert de oră, însă reușita lui Matricardi a fost anulată pe motiv de ofsaid, iar până la pauză nu s-a înscris în nicio poartă, cu toate că FCSB a ratat câteva șanse importante prin Andrea Compagno. Italianul a avut și o bară și a fost printre singurii fotbaliști ai lui Nicolae Dică care au pus pericol la poarta apărată de Mihai Popa.
În partea secundă, jucătorii echipei gazdă au arătat și mai bine și după repetate încercări de a înscrie, roș-albaștrii au reușit în sfârșit să înscrie, de abia în minutul 82, prin David Miculescu. Nemec a egalat în minutul 90+5 din lovitură de la 11 metri. Astfel, vicecampioana României din sezonul precedent rămâne cu doar un singur succes din actuala ediție de campionat și acumulează 8 puncte. Pentru bucureșteni urmează un nou duel pe teren propriu, joi, în grupele UEFA Europa Conference League, cu Anderlecht, iar în campionat urmează să întâlnească Universitatea Craiova, în deplasare.

Vadim Rață nu și-a putut lua revanșa

Fiind jucat încă din primul minut în duelul din această seară, Vadim Rață nu s-a putut răzbuna pe conducerea bucureștenilor, după ce aceștia s-au descotorosit de mijlocaș după doar 108 minute jucate în tricoul vicecampioanei.
Moldoveanul a fost titular la Voluntari și în etapa precedentă, în înfrângerea suferită cu Rapid, iar astăzi nu le-a putut dovedi adversarilor că s-au înșelat în privința lui, nereușind să facă un meci foarte bun. S-a remarcat doar în minutul 26, când l-a faultat pe Octavian Popescu la o fază la care decarul gazdelor trecuse de doi adversari, asumându-și astfel un cartonaș galben.
Citește și:

Billel Omrani și-a urmărit de la oficială noii colegi

Noul transfer al roș-albaștrilor, al 11-lea din această perioadă, Billel Omrani, și-a văzut la treabă noii săi colegi de la tribuna oficială de pe cel mai mare stadion din țară.
Algerianul a urmărit partida alături de Valeriu Argăseală și probabil va fi pregătit să debuteze pentru FCSB spre finalul lunii, după pauza provocată de jocurile echipei naționale. Acesta a semnat cu vicecampioana din postura de fotbalist liber de contract după despărțirea de CFR Cluj și se va lupta pentru postul de titular cu fotbalistul pentru care s-a plătit un milion și jumătate de euro și care a arătat foarte bine în această seară, Andrea Compagno.

FCSB – FC Voluntari 1-1 | Echipele de start

FCSB: Târnovanu – R. Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Edjouma, Oct. Popescu – Cordea, Compagno, Fl. Coman. Rezerve: A. Vlad – V. Crețu, Haruț, I. Stoica, Miculescu, Dulca, Oaidă, Radaslavescu, Bg. Rusu. Antrenor: Nicolae Dică
FC Voluntari: M. Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Cr. Costin, Helder Tavares, Meleke, Marrone – V. Rața, Damașcan, D. Florea. Rezerve: Rîmniceanu – Fl. Achim, N. Popescu, Droppa, Andreș, Marcelo Lopes, D. Andrei, Al. Ilie, Nemec. Antrenor: Liviu Ciobotariu
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo