Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB renunță definitiv la Cupa României! Cum va aborda meciul cu FC Botoșani, deși e obligată să câștige

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/12/2022 la 10:57 GMT+2

FCSB va juca în compania celor de la FC Botoșani în ultima etapă a grupelor Cupei României. Vicecampionii nu sunt deloc interesați de acest trofeu și vor trimite în teren o formulă experimentală, din prima echipă lipsind chiar și Andrei Vlad.

UTA Arad - FCSB

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
FCSB dispută astăzi ultimul meci din grupele Cupei României, în deplasare, cu FC Botoșani. Echipa are nevoie neapărat de o victorie la cel puțin două goluri diferență pentru a mai spera la calificarea în sferturi, însă acest lucru este puțin probabil să se întâmple.
Oficialii roș-albaștrilor au anunțat deja că nu mai sunt interesați deloc de această competiție și vor trimite în teren o formulă experimentală în partida contra moldovenilor. Nici măcar Andrei Vlad, cel care a apărat în precedentele două etape, nu se va afla printre titulari, nefiind nici măcar inlclus în lot de către Mihai Pintilii și Leo Strizu.
Răzvan Ducan se pare că va fi titularul din poarta bucureștenilor, anunță Digi sport. Bogdan Rusu, Ianis Stoica, Andrei Dumiter, Radu Boboc, Marco Dulca, Sorin Șerban și Alexandru Musi s-ar putea afla în primul 11, toți cei menționați (în afară de Rusu) evoluând pentru FCSB 2 în ultima partidă din Liga a 3-a.
Cum ar putea răta FCSB în meciul cu FC Botoșani:
  • Ducan - Achim, Haruț, Șerban - Nikolov, Dumiter, Dulca, Radaslavescu - Boboc, Rusu, Stoica.
Citește și:

FCSB este obligată să câștige cu Botoșani pentru a nu fi eliminată din Cupă

FCSB nu are decât varianta victoriei la două goluri diferență pe terenul moldovenilor pentru a se mai califica în sferturile Cupei României. Echipa se află pe locul 4 în grupa B, însă ar trece peste Botoșani în cazul unei victorii. De asemenea, echipa antrenată de Leo Strizu depinde de rezultatul jocului dintre UTA și CS Mioveni. Arădenii nu trebuie să câștige, în timp ce roș-albaștrii au nevoie de toate punctele.
FCSB s-a axat exclusiv pe campionat după accederea în grupele Conference League. Clubul a trimis echipa a doua la mai multe meciuri din această competiție și a suferit o eliminare, însă progresul a fost vizibil în SuperLiga României.
La un moment dat, vicecampioana se afla pe locul 13 în clasament, poziție care duce la barajul de menținere în prima ligă. Toată energia a fost concentrată apoi pe caampionat, iar Tavi Popescu & Co și-au revenit, aflându-se acum pe loc de play-off. FCSB ar putea chiar să urce pe podium dacă se impune în restanța cu CFR Cluj, luându-i locul marei rivale, Rapid.
După partida din Cupă, FCSB va mai disputa 3 meciuri în acest an. Formația din Berceni le va întâlni pe Chindia Târgoviște, CFR Cluj și FC Botoșani, în campionat, până la finalul lui 2022.
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo