Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB renunță la 2 jucători după transferul lui Sorescu! Cine pleacă din lotul roș-albaștrilor

Bianca Dumitru

Actualizat 13/01/2023 la 21:33 GMT+2

FCSB a ajuns la un acord cu oficialii lui Rakow pentru transferul lui Deian Sorescu. În urma acestei mutări, roș-albaștrii ar putea renunța la doi jucători, pentru care există oferte din 3 campionate europene.

FCSB

Credit imagine: facebook

Deian Sorescu va deveni, în următoarele zile, jucătorul celor de la FCSB, fiind împrumutat de la Rakow până la finalul acestui sezon, cu opțiune de transfer definitiv în vară.
În urma acestei mutări, oficialii roș-albaștrilor ar putea decide să se despartă de doi jucători. Potrivit Sport.ro, este vorba despre Adrian Șut și Malcom Edjouma, pentru care vicecampioana României are oferte din 3 campionate europene.
Șut este dorit de Trabzonsport și Copenhaga, iar patronul celor de la FCSB vrea 3 milioane de euro în schimbul lui. În ceea ce îl privește pe Edjouma, acesta este dorit la Videoton, pentru 1,5 milioane de euro.
Potrivit impresarului Florin Vulturar, roș-albaștrii vor face multe mutări în perioada următoare, jucătorii din lotul lui Mihai Pintilii fiind extrem de curtați.
"Suntem în discuții și în acest moment cu două, trei echipe din Danemarca, din Turcia. Am discutat, au fost cei de la echipa din Ungaria în România. Cred că în perioada următoare o să se miște multe", a spus Vulturar.
În acest sezon, Adrian Șut a adunat 18 apariții în tricoul celor de la FCSB, reușind două goluri și un assist, în timp ce Edjouma a jucat în 26 de meciuri, înscriind de 5 ori și oferind 3 pase decisive.
Citește și:

FCSB a decis cine va fi portarul echipei în a doua parte a sezonului

Aflată în cantonamentul din Antalya, FCSB a decis și cine va sta între buturi în a doua parte a sezonului 2022/23.
Potrivit Spotmedia, după primele ședințe de pregătire, staff-ul tehnic al roș-albaștrilor l-a ales pe Ștefan Târnovanu, care a ratat ultimele partide din 2022 din cauza unei accidentări.
Chiar dacă Andrei Vlad a avut evoluții bune, încasând un singur gol în cele 3 meciuri în care a fost titularizat, oficialii vicecampioanei României ar vrea să-l utilizeze în continuare pe Târnovanu, cel care s-a făcut remarcat la finalul sezonului trecut, când și-a adjudecat poziția în primul 11.
Conform sursei citate, șefii de la FCSB i-ar fi propus lui Vlad să meargă la o altă echipă, unde să prindă mai multe minute, dar pe numele său nu a venit încă nicio ofertă, așa că portarul își va continua, cel mai probabil, sezonul pe banca de rezerve.
picture

Spectacolul de la Australian Open se vede în direct pe Eurosport în perioada 16-29 ianuarie

Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo