Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCSB scapă de un jucător adus în această vară! Prima "victimă" a conducerii roș-albastre

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 17/08/2022 la 15:04 GMT+3

FCSB se pregătește să renunțe la unul dintre jucătorii aduși în această vară la echipă. Rachid Bouhenna a dezamăgit conducerea, astfel că o despărțire este iminentă.

FCSB

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
FCSB a câștigat la limită meciul cu Chindia Târgoviște, din etapa a 5-a a SuperLigii. Conduși la pauză cu 0-2, vicecampionii s-au "trezit" în repriza a doua și au întors scorul.
Acuzat că a distrus meciul, Rachid Bouhenna se află acum pe lista neagră a conducerii. Algerianul este văzut ca principalul vinovat pentru ambele goluri ale Chindiei. La prima reușită a târgoviștenilor, Bouhenna a pasat greșit, iar la cea de-a doua l-ar fi încurcat pe Tamm în defensivă.
Oficiialii bucureșteni nu au fost mulțumiți nici de evoluția din meciul cu Rapid și l-au anunțat deja pe fundaș că nu va mai continua sub comanda lui Dică. Adus în luna iunie, cu un salariu de 12.000 de euro pe lună, Bouhenna a prins doar începutul de sezon la gruparea bucureșteană, iar acum e nevoit să își caute altă echipă.
Bouhenna a părăsit-o pe CFR în această vară, după ce nu a mai intrat în planurile lui Dan Petrescu, dar a fost văzut ca o soluție foarte bună de către vicecampioana României, mai ales că venea din postura de jucător liber de contract. Este doar unul dintre cei trei fundași aduși în această perioadă în lotul lui Nicolae Dică. Joonas Tamm și Joyskim Dawa sunt ceilalți doi, care, de altfel, s-au integrat foarte bine.
Câte echipe românești se vor califica în grupele Conference League?
Citește și:

FCSB vinde toate biletele pentru meciul cu Viking, din play-off-ul Conference League

FCSB are parte de susținerea fanilor la meciul cu norvegienii de la Viking. După ce UEFA a închis peluzele de pe Arena Națională și a redus astfel capacitatea stadionului la 30.000 de locuri, biletele sunt pe cale să fie epuizate la nici o zi după ce au fost puse în vânzare.
În această dimineață mai erau disponibile doar 600 de bilete, fiind foarte probabil ca acestea să se epuizeze în cursul acestei zile. După numai o jumătate de oră de când au fost puse în vânzare, s-au achiziționat 6.000 de bilete, iar după o oră, numărul vânzărilor a crescut la 12.500.
Nicolae Dică vine după prima victorie obținută în campionat cu FCSB și știe că pe echipa sa o așteaptă o dublă foarte dificilă cu Viking: "Prefer să câștig meciurile, asta prefer. Joi e un meci important pentru noi, ne dorim foarte mult să ajungem în grupele Conference.
Întâlnim o echipă bună, chiar am fost curios să mă uit la ei. M-am uitat puțin la jocul lor cu Sparta Praga și e o echipa bună, cu talie, agresivă. Pe teren propriu sunt și mai buni, au acel teren sintetic. Dar trebuie să fim pregătiți, ne așteaptă două jocuri grele.
Da, a fost un test și pentru Florinel Coman. Voiam să văd câte minute poate să ducă. A fost ok, a avut o evoluție bună, o atitudine bună, pentru meciul de joi vom vedea. Nu știu nimic de Safranko, cei din conducere se ocupă de transferuri. Eu antrenez echipa”, a declarat Nicolae Dică, după meciul cu Chindia Târgoviște.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo