Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FCU Craiova a pierdut cu Petrolul în etapa a 6-a! Ploieștenii urcă pe locul 2 în Superligă

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 19/08/2022 la 23:00 GMT+3

FCU Craiova și Petrolul s-au înfruntat într-un meci din etapa a 6-a a Superligii României. Ploieștenii s-au impus la capătul unui meci cu destul de multe ocazii de poartă și urcă pe locul 2 în clasament, cel puțin pentru moment.

Petrolul Ploiești

Credit imagine: facebook

Articol scris de Dani Morar
Meciul dintre FCU Craiova și Petrolul s-a disputat la Târgu Jiu din cauză că pe arena Ion Oblemenco se organizează un festival de muzică. La finalul acestui eveniment, gazonul se va înlocui, iar cele două echipe din Craiova vor putea reveni acasă.
Partida cu Petrolul a început bine pentru olteni, iar Marquet a avut prima ocazie în minutul 14, printr-un șut de la distanță care s-a dus pe lângă. Apoi, Compagno putea deschide scorul, dar lovitura sa de cap a trecut alături. Italianul a mai avut o ocazie în urma unui corner, dar Vâlceanu a respins în lateral. Petrolul a reacționat în finalul primei părți și, după ocazia lui Ivanovski, Jair a reușit deschiderea scorului, executând superb o lovitură liberă de la marginea careului.
Ploieștenii au început bine repriza a doua, iar Ivanovski a irosit o nouă ocazie importantă, șutul său fiind peste poartă. În minutul 63, Compagno a avut șansa egalării, dar șutul său din 6 metri a lovit bara. Craiova a mai avut o șansă de a reveni în meci în minutul 62, dar Asamoah a tras slab la colțul scurt. Compagno a avut toată poarta în față, dar a alunecat și a șutat slab, cu doar 3 minute înainte de final. Gabi Iancu a avut o altă ocazie uriașă în ultimul minut din timpul regulamentar. Compagno a lovit din nou bara în prelungiri, dar norocul a fost de partea ploieștenilor.
Petrolul acumulează 10 puncte după 6 etape și ocupă locul secund în campionat, în timp ce oltenii au rămas cu 7 puncte și se deplasează la Arad pentru partida cu UTA, de etapa viitoare.
Citește și:

CS Mioveni – FC Argeș, un meci echilibrat, câștigat de echipa lui Prepeliță

FC Argeș a câștugat cu 1-0 în deplasarea de la Mioveni și a acumulat 9 puncte după primele 6 etape din Super Liga României. Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 55 de către atacantul francez Arnold Garita. Mioveni rămâne pe ultimul loc, cu un singur punct, obținut în meciul cu FCSB.
Andrei Prepeliță a răbufnit la finalul partidei, simțind că este contestat, în ciuda rezultatelor bune pe care le-a obținut.
"De un an de zile sunt contestat la Pitești. Eu sunt răul din Pitești. Răul că m-am întors ca fotbalist ca fotbalist și am pus umărul la promovare, sunt răul că am luat echipa când era pe ultimul loc și am salvat-o de la retrogradare, sunt răul care am dus echipa în play-off. Acum, avem nouă puncte din șase meciuri.
Eu îmi văd de treaba mea, nu am răspuns nimănui. Astăzi am salutat și galerie, că am înțeles că a fost și ăsta un subiect și băieții din galerie erau deranjați. E dreptul lor să strige, dar unii jucători, cei mai noi, nu prea înțeleg ce se întâmplă", a spus Prepeliță conform Digi Sport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol