Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florin Tănase, extrem de dezamăgit după eșecul cu Rapid: "FCSB nu mai e echipa de anul trecut"

Bianca Dumitru

Actualizat 25/07/2022 la 07:22 GMT+3

FCSB a fost învinsă de Rapid, în derby-ul din a doua etapă a SuperLigii, și a rămas fără victorie în acest sezon competițional. După meciul din Giulești, căpitanul roș-albaștrilor a vorbit despre situația echipei sale, dezvăluind că se aștepta la altceva.

Florin Tănase în Rapid - FCSB

Credit imagine: facebook

FCSB a rămas cu un singur punct după primele două etape ale SuperLigii, fiind învinsă de Rapid cu scorul de 2-0, în meciul contând pentru a doua rundă a sezonului 2022/23.
Golurile au fost marcate de Marko Dugandzic și Cristian Săpunaru, în timp ce vicecampioana României nu a reușit să înscrie, rămânând fără victorie în această stagiune.
După meci, căpitanul roș-albaștrilor a vorbit despre prestația echipei sale, mărturisind că se aștepta la un start mai bun de sezon. Florin Tănase a ținut să le ceară scuze suporterilor pentru dezamăgirile furnizate în ultimele săptămâni și a evidențiat faptul că FCSB nu mai joacă la fel cum o făcea la finalul stagiunii trecute.
În plus, fotbalistul a comentat puțin conflictul care a existat între el și conducerea clubului după declarațiile făcute la finalul partidei cu Universitatea Cluj, punctând că nu a atacat filosofia clubului, cuvintele sale fiind interpretate greșit.
"Dezamăgire totală, am făcut un nou meci slab. Avem un început dezastruos, trebuie să analizăm și să ne revenim. Vreau să-mi cer scuze suporterilor în numele jucătorilor pentru că i-am dezamăgit în acest start de sezon.
Nu pot să spun eu care sunt cauzele. Am avut ocazii, dar, din păcate, nu am marcat. Problema cea mai mare e că nu jucăm cum o făceam pe finalul sezonului trecut. Nu mai suntem acea echipă foarte ofensivă, care pasa foarte bine, făcea presing, recupera mingea sus, iar asta nu știu de ce. Trebuia să se facă mai multe schimbări. Nu vreau să spun câte aș fi făcut, dar mai multe.
Citește și:

Florin Tănase: "Mă așteptam la un alt start de sezon"

Nu știu dacă a fost ultimul meci la FCSB, nu vreau să discut despre asta. Îmi arde de transferuri după meciul ăsta? Sunt supărat, mă așteptam la un alt start de sezon. Aveam încredere, dar trebuie să îi integrăm și pe cei noi veniți.
Da, am discutat (n.r. cu conducerea după declarațiile făcute recent). În România n-ai voie să vorbești, să-ți spui părerea. Sunt prea trist acum, dar cred că fiecare om trebuie să spună ce gândește, iar celorlalți nu le rămâne decât să comenteze. Normal că au fost interpretate greșit declarațiile mele. Eu nu am atacat filosofia clubului deloc.
Observăm că se repetă situația, dar tot noi am reușit să revenim sezoanele trecute și să luptăm pentru titlu. Trebuie să o facem și acum. Ne așteaptă un meci foarte greu joi, după care, dacă vom câștiga, vor decurge altfel lucrurile. Da, eu cred că ne putem califica, am încredere că putem să facem un joc bun și să-i scoatem (n.r. pe cei de la Saburtalo din Conference League)", a declarat Florin Tănase.
Pentru FCSB urmează joi, de la ora 20:30, returul cu FC Saburtalo Tbilisi, pe care roș-albaștrii sunt obligați să-l câștige pentru a evita eliminarea din turul 2 preliminar al Conference League.
În a treia etapă a SuperLigii, vicecampioana României va primi vizita celor de la FC U Craiova, care i-au învins ieri pe cei de la CFR Cluj, cu scorul de 3-1.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo