Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Florinel Coman a plecat să se trateze în străinătate după accidentarea suferită! Unde a mers căpitanul celor de la FCSB

Bianca Dumitru

Actualizat 06/08/2022 la 16:56 GMT+3

Florinel Coman s-a accidentat în meciul tur dintre FCSB și Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League, și va lipsi mai mult de o lună. Fotbalistul a plecat în Serbia pentru a fi tratat de Marijana Kovacevic.

Florinel Coman FCSB

Credit imagine: Getty Images

Florinel Coman a suferit o ruptură musculară miercuri, în meciul dintre FCSB și Dunajska Streda, din turul 3 preliminar al Conference League. Cel mai probabil, problemele au fost cauzate de suprasolicitarea la care a fost supus fotbalistul în ultimele săptămâni.
Acum, noul căpitan al roș-albaștrilor, care încerca să revină la forma care l-a consacrat, va sta pe tușă cel puțin o lună. După ce a aflat verdictul medicilor, Coman a luat decizia de a pleca să se facă bine în străinătate.
Potrivit Fanatik, fotbalistul în vârstă de 24 de ani a plecat în Serbia, acolo unde va fi tratat de controversarul vraci Marijana Kovacevic.
În ultimii doi ani, Florinel Coman a suferit 3 accidentări grave, care l-au ținut departe de teren pentru aproape 12 luni.
Citește și:

Florinel Coman, OUT până la jumătatea lunii septembrie

Anunțul privind accidentarea lui Coman a fost făcut chiar de Nicolae Dică, în cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului cu CS Mioveni, din etapa a 4-a a SuperLigii.
Antrenorul celor de la FCSB a spus că Florinel Coman va lipsi în jur de 5-6 săptămâni. De asemenea, Dică a menționat că are și el o parte din vină pentru accidentarea jucătorului său, deoarece l-a folosit excesiv în ultimele meciuri, fotbalistul evoluând în 3 dueluri într-o săptămână.
În aceste condiții, e clar că Florinel Coman va rata returul cu Dunajska Streda, dar și eventualele partide din play-off-ul Conference League. Dacă timpul de absență estimat de Dică se va confirma, Coman va lipsi și în 7 meciuri de campionat, cele mai importante fiind partidele cu Farul (31 august) și CFR Cluj (3 septembrie).
Dacă recuperarea va decurge fără complicații, Florinel Coman ar putea reveni pe teren după pauza competițională dedicată echipelor naționale din luna septembrie, când FCSB va disputa un alt meci important în SuperLigă, cu Universitatea Craiova.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo