Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gabi Tamaș, declarație hilară după victoria Petrolului: "Mă gândesc la plecare"

Romeo Ene

Publicat 31/08/2022 la 19:33 GMT+3

Gabi Tamaș a jucat din nou 90 de minute pentru Petrolul în decurs de 4 zile, iar echipa sa a câștigat împotriva Chindiei Târgoviște în Liga 1, scor 3-2.

Chindia - Petrolul, sursa: FC Petrolul Ploiesti

Credit imagine: facebook

Deși partida s-a jucat teoretic pe terenul Chindiei, meciul a avut loc la Ploiești, pe stadionul "Ilie Oană", iar trupa lui Nicolae Constantin s-a impus.
Gabi Tamaș a avut o reacție surprinzătoare la finalul întâlnirii, plecând în timpul interviului. Fundașul de 38 de ani a fost întrebat dacă se gândește la play-off, iar acesta nu a stat pe gânduri: "Nu, mă gândesc la plecare de la Petrolul. De aia", a precizat jucătorul, care a plecat ulterior de la interviu.
De două luni și jumătate a semnat Tamaș cu ploieștenii, însă rămâne de văzut dacă va mai continua la echipe de pe locul 3. Principalul motiv ar putea fi reprezentat de problemele financiare cu care se confruntă Petrolul.
Anterior, fundașul a vorbit despre meci, fiind încrezător că jocul echipei va continua să fie la fel de bun: "Când am venit, am zis că avem un lot bun, eu am ambițiile mele. Dacă vom juca la fel ca azi, cu aceeași dorință, vom acumula puncte și tragem linia la final. Când un om al tau e eliminat și mai sunt 15 minute de joc, cu toate că nu am mai atacat, ne-am retras puțin. Am zis că va fi greu, știam că joacă pe contraaatac, am zis că poate o scoatem la capăt și uite că am scos-o", a spus Tamaș, conform digisport.ro.
CITEȘTE ȘI:

Chindia - Petrolul 2-3, după ce gazdele au revenit de la 0-2

Impropriu spus "gazdele", ținând cont de faptul că meciul s-a jucat pe stadionul Petrolului, Chindia avea mare nevoie de victorie înaintea acestui meci, fiind pe ultimul loc al clasamentului, cu doar 2 puncte.
Petrolul a deschis scorul în minutul 8, prin Lucian Dumitriu, după o centrare din partea lui Valentin Țicu. Ivanovski putea majora diferența în minutul 13, însă șutul său a fost mult peste poartă. 5 minute mai târziu, Chindia putea egala prin Daniel Popa, dar șutul acestuia a fost respins de Vâlceanu în corner.
S-a făcut 2-0 pentru Petrolul în minutul 22, după ce Lucian Dumitriu a reușit dubla printr-o lovitură de cap. Chindia a încercat să reducă din diferență, iar Akhmatov a trimis doar în bară în minutul 36. Repriza a doua a debutat cu târgoviștenii în atac, creându-și ocazii prin Cooper și Șerban. De fiecare dată, portarul Vâlceanu a fost la post. În minutul 69, fostul atacant al lui Dinamo, în prezent la Petrolul, Mirko Ivanovski, a fost eliminat după ce a primit cel de-al doilea cartonaș galben, după o lovitură cu cotul.
Gazdele au egalat situația în decurs de 5 minute. Mai întâi, în minutul 75, Daniel Popa a înscris cu un șut din interiorul careului, iar Atanase a restabilit egalitatea cu o execuție superbă, direct în vinclu.
Scorul nu a rămas așa, iar doar 2 minute mai târziu, un alt fost atacant al lui Dinamo, Irobiso, a înscris golul victoriei pentru ploieșteni, care au urcat pe locul 3, cu 14 puncte după primele 8 etape. De cealaltă parte, trupa lui Mihalcea este "lanterna roșie" a Ligii 1, cu doar 2 puncte.
Pentru Chindia urmează duelul cu UTA Arad, din deplasare, în timp ce Petrolul va juca pe teren propriu cu FC Botoșani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo