Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gabi Tamaș și-a găsit echipă după despărțirea de Petrolul! De ce nu va putea semna până în iarnă

Bianca Dumitru

Actualizat 20/10/2022 la 14:48 GMT+3

Gabi Tamaș și-a reziliat, în urmă cu aproximativ o săptămână, contractul cu Petrolul Ploiești. Astăzi, fotbalistul a susținut primul antrenament alături de FC Brașov, echipa lui Dan Alexa, cu care ar putea semna în iarnă.

Gabi Tamaș (Petrolul)

Credit imagine: facebook

Gabi Tamaș s-a despărțit, înainte de jumătatea lunii octombrie, de Petrolul Ploiești. Fundașul de 38 de ani a ajuns la un acord cu oficialii clubului pentru rezilierea contractului, după ce a cerut să fie lăsat să plece.
Fotbalistul nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a-și găsi o nouă echipă. Astăzi, Tamaș a participat la antrenamentul echipei lui Dan Alexa, FC Brașov.
Potrivit jurnaliștilor de la Monitorul Expres, fundașul a discutat ieri cu șefii clubului și cu antrenorul, iar astăzi a mers la sesiunea de pregătire, fiind printre primii jucători care au ajuns la antrenament.
Dan Alexa, care a fost coleg cu Tamaș la Dinamo, în sezonul 2002/03, a anunțat de zilele trecute că își dorește transferul lui Tamaș, dar acest lucru nu va fi posibil până în fereastra de mercato din iarnă.
Citește și:

Tamaș nu poate semna cu nicio echipă până în iarnă

Deși și-a reziliat contractul cu Petrolul Ploiești, Gabi Tamaș nu va putea semna cu nicio altă echipă până la începutul anului viitor. Asta pentru că oficialii prahovenilor l-au pus să semneze că nu se poate transfera până în următoarea perioadă de transferuri.
"Sincer, dar chiar foarte sincer, vă spun că nu prea mai vreau să discut nimic de subiectul Tamaș. Pentru noi el este un caz închis. Ne-am întâlnit și a semnat rezilierea începând cu data de 14 octombrie.
Vă mai pot spune că el a primit de la noi la mână și o hârtie în care i se permite să se antreneze cu orice echipă dorește, dar nu poate să și joace la formația respectivă până în următoarea perioadă de transferuri. Abia atunci poate să facă și acest lucru. Acum nu îl mai poate legitima nimeni", a declarat Costel Lazăr, conform ProSport.
Înainte de despărțirea de Petrolul, Gabi Tamaș a fost titular în primele 14 meciuri disputate de ploieșteni în acest sezon, reușind două goluri și o pasă decisivă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo