Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi, în culmea fericirii după victoria cu CFR! "Nu este ușor să câștigi pe terenul campioanei"

Eurosport
DeEurosport

Publicat 28/08/2022 la 22:10 GMT+3

Farul Constanța s-a impus cu 3-1 pe terenul campioanei, iar Gică Hagi este foarte mulțumit de prestația echipei. Antrenorul l-a comparat pe Louis Munteanu cu fiul său, Ianis, ambii întorcându-se în România de la Fiorentina.

Gică Hagi

Credit imagine: Getty Images

Articol scris de Dani Morar
Farul Constanța este lider în Super Liga, după ce a câștigat cu 3-1 în Gruia. Echipa antrenată de Gică Hagi a revenit de la 0-1 și s-a impus grație dublei de senzație reușită de Louis Munteanu. Atacantul de 20 de ani este împrumutat de la Fiorentina, având exact același traseu în carieră ca și fiul "regelui", Ianis. Gică Hagi chiar a făcut o comparație între cei doi, scoțând în evidență calitățile lui Louis.
"Noi îl ajutăm pe Louis Munteanu, el pe noi. S-a născut să marcheze, are golul în sânge, la toate loturile de juniori de la noi a marcat, e un nouar care arăta bine, e încă foarte tânăr. A venit schimbat total de la Fiorentina, în bine! Așa cum a venit Ianis de la Fiorentina, a venit și el. Arată foarte bine", a declarat Hagi la Prima Sport.
Farul Constanța revine pe primul loc în SuperLiga, la egalitate de puncte cu Rapid. Echipa antrenată de Gică Hagi are un golaveraj superior: 9-4, față de 8-4 al giuleștenilor. CFR Cluj este pe locul 9, cu doar 9 puncte după 6 meciuri disputate.
Citește și:

Gică Hagi, mândru că a câștigat pe terenul clujenilor

Tehnicianul lui Farul este cu atât mai mândru de victoria sa, cu cât aceasta a venit chiar pe terenul campioanei. Constănțenii au făcut o a doua repriză foarte bună, iar CFR a rămas fără reacție. Farul a revenit de la 0-1 a doua etapă la rând, după ce au reușit să o învingă și pe FC Voluntari, cu 2-1.
"E o victorie importantă pentru noi, am jucat la CFR în deplasare, o echipă care joacă în Europa. Demonstrăm că avem potențial, căpătăm încredere, nu e ușor să câștigi pe terenul campioanei României. Suntem fericiți că ne-am luptat, e nevoie de luptă în astfel de partide, e nevoie să te aperi bine, am știut să ne apărăm, jucătorii au făcut un meci bun.Am revenit în două meciuri consecutive de la 0-1, e un detaliu important.
Jucătorii care au venit de pe bancă au intrat bine. N-am început jocul excelent, trebuie să recunosc, dar, per total, am fost mai proaspeți decât adversarii noștri”, a completat „Regele”.
Pentru CFR urmează încă o partidă acasă, în care o întâlnesc pe Voluntari, apoi se vor deplasa la București pentru derby-ul cu FCSB.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo