Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi, încrezător înainte de derby-ul cu Rapid! Farul vine în Giulești fără 3 jucători de bază

Dani Morar

Publicat 31/03/2023 la 16:52 GMT+3

Rapid și Farul Constanța se întâlnesc în etapa a doua a play-off-ului SuperLigii, pe Giulești. Echipa lui Gică Hagi vine la București fără 3 oameni de bază, după accidentările suferite de aceștia în pauza în care a jucat echipa națională.

Gică Hagi

Credit imagine: Eurosport

Rapid București primește vizita celor de la Farul, într-o partidă din etapa a doua a play-off-ului SuperLigii. Constănțenii au un avans de 2 puncte față de CFR Cluj și de 5 față de FCSB, astfel că orice victorie îi aduce cu un pas mai aproape de titlu.
Gică Hagi a prefațat partida din Giulești, acolo unde știe că va înfrunta un public care își va susține favoriții din primul și până în ultimul minut. "Regele" vrea să obțină a doua victorie în play-off, după ce a debutat cu un 2-1 în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, pe teren propriu.
"Un meci foarte puternic, foarte greu. Din toate punctele de vedere, Rapidul este o echipă foarte bună, care face ambele faze foarte bine, joacă foarte bine acasă. Știți că în Giulești este foarte greu să câștigi, dar suntem încrezători.
Suntem într-un moment foarte bun, am început bine play-off-ul și cred că putem continua pe același drum", a spus Hagi la conferința de presă.
Programul etapei a doua din play-off-ul SuperLigii României:
  • Rapid București – Farul Constanța (sâmbătă, de la 21:45)
  • Universitatea Craiova – CFR Cluj (duminică, de la ora 21:00)
  • Sepsi Sfântu Gheorghe – FCSB (luni, de la ora 20:30)

Farul Constanța are 3 absențe notabile cu Rapid

Hagi nu se va putea baza pe 3 jucători importanți, care s-au accidentat în această perioadă. Băluță, Popescu și Sârbu vor fi indisponibili pentru înfruntarea cu Rapid, dar Gică nu își face probelme deoarece va avea ocazia să le ofere minute și încredere și altor jucători.
"Această perioadă de întrerupere nu a fost aşa bună pentru noi. Se pare că am avut ghinion, sunt jucători pe care i-am pierdut, atât Băluţă cât şi Popescu. Şi Sârbu are o problemă la genunchi şi nu poate fi folosit la acest meci. Dar este o oportunitate pentru ceilalţi, ca de fiecare dată. Sper să găsim soluţii foarte bune şi să facem un meci bun să ne autodepăşim pentru a putea lua cele trei puncte", a completat "Regele".
Hagi a analizat și jocul României din primele două partide din preliminariile EURO 2024, lăudând strategia lui Edi Iordănescu.
"Stăm foarte bine în clasament, este un început foarte bun Obiectivul era să luăm 6 puncte din cele două meciuri. Echipa României a făcut două meciuri în care a arătat că știe să joace la victorie. A avut momente bune, le-a exploatat. Lucrul fundamental este că a luat 6 puncte", a mai spus Gică Hagi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo