Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gică Hagi refuză să se gândească la titlu! "Punctele încă nu sunt suficiente"

Bianca Dumitru

Actualizat 04/11/2022 la 23:58 GMT+2

Farul Constanța s-a impus cu emoții în fața celor de la CS Mioveni, scor 2-1, într-un meci din cea de-a 17-a etapă a SuperLigii. La finalul partidei, antrenorul Gică Hagi a analizat evoluția jucătorilor săi și a vorbit despre obiectivul echipei la jumătatea sezonului regulat.

Gheorghe Hagi

Credit imagine: Eurosport

Farul Constanța a câștigat în această seară, pe teren propriu, duelul cu CS Mioveni, cu scorul de 2-1, meci contând pentru a 17-a etapă a SuperLigii.
Jucătorii lui Gică Hagi au avut cele mai multe ocazii, dar s-au chinuit până în ultimele minute de joc să câștige această partidă, ținând cont de faptul că argeșenii sunt pe ultimul loc.
La finalul meciului, antrenorul constănțenilor a vorbit despre prestația echipei sale și i-a lăudat pe jucătorii care au ieșit în evidență în această seară, respectiv marcatorii celor două goluri, Moldoveanu și Pitu.
În plus, Gică Hagi a refuzat să discute despre posibilitatea de a câștiga titlul, menționând că pentru Farul obiectivul este în continuare acela de a se califica în play-off, urmând a lua lucrurile pas cu pas.
Citește și:

Gică Hagi: "E foarte bine, avem oxigen"

"Am întâlnit o echipă care a stat bine pe teren. Cred că facem lucruri extraordinare, cu toate că avem 5 jucători lipsă, dar vin alții. Mă bucur pentru Moldoveanu, Pitu. Fiecare iese în evidență într-un moment sau altul. Nu ne-am înscris la începutul campionatului să fim în față. Pentru noi e important să câștigăm, să avem răbdare. Le-am zis că golul poate veni și în ultimul minut.
Am fost și inspirat cu schimbările, dar jucătorul te face mare. Îl felicit și pe Moldoveanu și pe Torje. De la începutul campionatului v-am spus că singurul defect al nostru este că nu avem jucători care au jucat foarte mult. Dacă ar fi jucat mult, nu ar fi fost la noi. Știm această problemă, dar trebuie să trăim cu ea.
Am făcut schimbări ofensive, care trebuiau să joace mai bine, să construiască. Am făcut schimbările așa cum trebuie. E foarte bine, avem oxigen, atmosfera e bună. Nu ne așteptam, dar suntem acolo. Ușor, ușor începem să vedem și noi, luăm meci de meci foarte bine. Ne gândim deja la următorul meci. Avem Cupa și ultimul meci, cu Chindia, vedem ce scoatem.
În ce sens spuneți voi de tratat Cupa României? Eu am un lot, îmi asum responsabilitățile. Fac o echipă care să meargă să câștige. Vom vedea dacă voi putea să o fac. Lotul e mai larg, am jucători tineri valoroși. Nu uitați ce jucători au intrat azi. La mine e normal să-i bag fără frică. Voi merge în Giulești cu o echipă pentru a câștiga. Trebuie să le dăm minute tuturor pentru a-i avalua. Fiecare are nevoie de o șansă.
Principalul obiectiv e intrarea în play-off. Punctele încă nu sunt suficiente. Vom lua fiecare meci în parte pentru trei puncte. Vrem să construim la Constanța o mentalitate, să ne placă să câștigăm fiecare meci. Nu contează că se vor înjumătăți punctele, ne-am obișnuit cu play-off-ul, că se înjumătățesc. N-are rost să mă uit departe când eu trebuie să mă uit la următoarea săptămână", a declarat Gheorghe Hagi.
În urma acestui rezultat, Farul, liderul din SuperLigă, a ajuns la 40 de puncte, fiind acum la 8 puncte de Rapid, care o va înfrunta duminică, pe FCSB. Constănțenii au ajuns la 7 meciuri consecutive în campionat fără înfrângere.
În următoarea etapă din SuperLigă, echipa lui Gică Hagi va juca pe terenul celor de la Chindia Târgoviște. Până atunci, Farul va juca miercuri, de la ora 21:00, cu Rapid, într-un meci din a doua etapă a grupelor Cupei României.
Turneul ATP Masters de la Paris se vede în săptămâna 31 octombrie - 6 noiembrie 2022 în direct pe Eurosport 2, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
picture

Spectacolul revine pe Eurosport! Turneul Masters de la Paris, în perioada 31 octombrie - 6 noiembrie

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo