Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Hagi a pierdut un titular înaintea meciului cu Sepsi. Alți trei fotbaliști sunt și ei indisponibili

Eurosport
DeEurosport

Publicat 08/10/2022 la 23:10 GMT+3

Gică Hagi se confruntă cu probleme de efectiv înaintea meciului cu Sepsi, având nu mai puțin de patru jucători pe care nu va putea conta. Internaționalul român Tudor Băluță este ultimul fotbalist care completează lista indisponibilităților. Există însă și o veste bună, căci alți patru jucători sunt așteptați să revină în planurile "Regelui".

Farul Constanța

Credit imagine: facebook

Articol scris de Maria Olteanu
Farul se va deplasa duminică, de la ora 15:30, pe terenul lui Sepsi, într-o partidă contând pentru etapa a 13-a din SuperLiga.
Gică Hagi, tehnicianul dobrogenilor, se confruntă cu probleme serioase de lot înaintea deplasării din Covasna, având nu mai puțin de patru jucători pe care nu va conta în meciul contra echipei lui Cristiano Bergodi.
Tudor Băluță este cel mai recent jucător devenit indisponibil, Hagi declarând la conferința de presă că internaționalul român în vârstă de 23 de ani nu va putea evolua la meciul cu Sepsi, confruntându-se cu probleme medicale la nivelul genunchiului.

Tudor Băluță, indisponibil pentru meciul cu Sepsi

Om de bază în angrenajul constănțenilor, Tudor Băluță nu va face deplasare cu echipa pentru meciul cu Sepsi OSK, Hagi declarând că acesta a venit accidentat de la echipa națională, iar situația sa este mai complicată decât părea inițial.
Chiar dacă a jucat 90 de minute în meciul de runda trecută, cu UTA Arad, Tudor Băluță se resimte după accidentarea la genunchi, așa că a deveni indisponibil pentru meciul care va avea loc duminică după-amiază.
Băluță a evoluat sub tricolor doar 27 de minute, în succesul obținut de România contra Bosniei, scor 4-1, și se pare că ar fi revenit accidentat la echipa de club. Chiar dacă a fost integralist în urmă cu o săptămână, acesta s-a confruntat în ultimele zile cu probleme la genunchi.
CITEȘTE ȘI:

Hagi, patru pierderi înainte de meciul cu Sepsi. Revin alți patru jucători

Gică Hagi a declarat la conferința de presă că nu se va putea baza pe patru jucători la meciul din deplasarea de la Sepsi. Lui Tudor Băluță i se adaugă pe lista indisponibilităților Corinus şi Alibec, ambii suspendați, precum și Benzar, nerecuperat încă 100%.
Există însă și o veste bună pentru tehnicianul dobrogenilor, care a anunțat că vor reveni Torje, Nedelcu, Morar și Pitu.
"Tudor Băluță, din păcate, se pare că a venit de la echipa națională cu ceva la genunchi. Nu e 100%, vom vedea astăzi la antrenament dacă poate. Mai lipsesc Corinus, care a luat roșu, și Benzar care încă nu s-a recuperat.
Revin Morar, Torje, Pitu, Nedelcu. Avem apoi grupul de tineri cu un randament foarte bun", a declarat Hagi, la conferința de presă.

Încredere în tabăra constănțenilor înainte de meciul cu Sepsi

În ciuda problemelor de lot, Gică Hagi privește cu optimism duelul cu Sepsi, prefațând în cadrul unei conferințe de presă duelul pe care liderul SuperLigii îl va avea mâine cu echipa situată pe locul cinci.
"Întâlnim o echipă cu un antrenor care de când e acolo a făcut-o să joace fotbal foarte bun, complet, mobil, tehnici, creativi, un fotbal bun. Se întâlnesc două echipe care au marcat foarte multe goluri. Cred că va fi un meci foarte interesant din punctul meu de vedere şi plăcut celor care vor veni la stadion sau se vor uita la televizor. Cele două echipe îşi doresc cele trei puncte.
Mergem să ne impunem principiile noastre, posesia şi presiunea. Ştim că trebuie să facem un meci foarte bun contra unui adversar care joacă acasă şi care va face orice ca să câştige acest meci. Cred că va fi un meci foarte bun", a adăugat Hagi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo