Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Harlem Gnohere, laude la adresa antrenorului Mihai Pintilii. Ce l-a impresionat pe francez

Eurosport
DeEurosport

Publicat 15/12/2022 la 22:02 GMT+2

Fost atacant care a făcut furori în fotbalul românesc în perioada de 5 ani pe care a petrecut-o în prima ligă, a vorbit despre responsabilii plecării sale de la FCSB și despre noul rol pe care îl are fostul său coleg de vestiar, Mihai Pintilii.

Harlem Gnohere s-a despărțit de FCSB, după 3 ani și jumătate petrecuți la formația "roș-albastră"

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Tibi Munteanu
Harlem Gnohere, ultimul atacant care a confirmat în ofensiva FCSB-ului, a vorbit despre momentul plecării sale de la clubul din România, acuzând conducerea, dar mai ales antrenorul de la acea vreme ca fiind principalul responsabil pentru care nu s-a mai simțit apreciat și dorit la echipă.
De asemenea, acesta laudă promovarea lui Mihai Pintilii pe banca tehnică, pentru că îl consideră genul de antrenor care poate avea o relație bună cu absolut toți jucătorii din lot, așa cum se întâmpla și când acesta era jucător.

Gnohere consideră o mișcare bună numirea lui Pintilii ca antrenor

Fost atacant la FCSB în perioada ianuarie 2017 - iulie 2020, Harlem Gnohere a expus faptul că Mihai Pintilii este potrivit pentru banca tehnică a roș-albaștrilor, fiind un tipar de antrenor care este foarte apropiat de jucători, având o relație foarte bună cu aceștia, de la primul, până la ultimul, încă de când evolua ca jucător pentru formația din capitala României.
Într-o intervenție la Digi Sport, francezul nu s-a arătat surprins de faptul că Pintilii a preluat echipa, chiar dacă în momentul de față acesta nu are voie să dea indicații în timpul meciurilor, din cauza faptului că nu are licență PRO, având în vedere că acesta era un adevărat lider în vestiar și până să își încheie cariera de fotbalist profesionist.
"Nu m-a surprins. Pintilii avea caracteristici de antrenor încă de când era jucător. Pintilii era prieten cu toți jucătorii. Nu conta dacă un jucător juca sau nu, vorbea cu toți jucătorii. Era apropiat de jucători. Când am fost ultima oară la FCSB, era un antrenor care nu era apropiat de jucători. Nu îi spun numele, dar se știe despre cine vorbesc.
Nu știu cine face echipa, dar știu că patronul are o personalitate puternică, iar când ceva nu merge, intervine", a transmis Gnohere.
Harlem Gnohere a făcut referire la Bogdan Argeș Vintilă, cel care părăsea FCSB chiar cu o săptămână înaintea transferului francezului la Royal Mouscron. Per total, 115 meciuri a bifat "bizonul" pentru roș-albaștri, a marcat 51 de goluri și a oferit 6 pase decisive, fiind ultimul vârf pur sânge care a dat un randament bun la formația bucureșteană.
Citește și:

"Bizonul" și-a ales favorita pentru finala CM din Qatar

Fotbalistul cu dublă cetățenie, franceză și ivoriană, s-a născut la Paris și e de părere că în finala Campionatului Mondial din Qatar se va impune naționala lui Didier Deschamps, pentru că are fotbaliști ofensivi de o calitate superioară față de Argentina.
Gnohere e de părere că Messi totuși va avea un cuvânt important de spus, însă cel mai bine cotat fotbalist de la turneul final va fi decisiv și va fi și golgheterul competiției.
"Messi este cheia, dar Franța are mulți jucători de calitate în atac, cum ar fi Griezmann, Dembele, Giroud și Mbappe. Argentinienii au șanse cu Lautaro Martinez în atac, dar și cu strălucirea lui Messi.
Cred totuși că va fi 2-0 pentru Franța, cu două goluri ale lui Kylian Mbappe", a declarat "bizonul".
Campionatul Mondial din Qatar se desfășoară în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie, iar toate informațiile despre cel mai important eveniment al finalului de an le puteți găsi pe Eurosport.ro și aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo