Articol scris de Dani Morar
Foto: liga2Prosport
Hermannstadt a primit vizita Petrolului la Sibiu, pe Stadionul Municipal. Meciul a început tare, iar sibienii au deschis scorul în minutul 10.
Romanian Liga I
Adi Mutu, după înfrângerea Rapidului pe terenul Chindiei: "Am încercat să creez un șoc!"
ACUM O ORĂ
Takayuki Seto și-a înscris un autogol cum rar se vede. Japonezul a primit mingea la marginea propriului careu și a trimis pe sus spre propria poartă. Încercarea sa de pasă s-a dus sub bara porții apărate de Vâlceanu, fără ca portarul Petrolului să aibă vreo șansă.
Hermannstadt își putea dubla avantajul 4 minute mai târziu. Alhassan a luat mingea din propria jumătate și a dus o acțiune superbă până în marginea careului advers. Oroian a primit o pasă în partea stângă, iar șutul său deviat a mușcat din transversala porții Petrolului.
Ploieștiul a egalat în minutul 28 în urma unui corner. Jair a centrat de pe partea dreaptă, mingea a ajuns în centrul careului, iar Irobiso a reluat spectaculos în plasa porții adverse. Este a treia etapă consecutivă cu gol marcat de atacantul nigerian, care a înscris și cu Botoșani și cu Chindia Târgoviște.
Până la finalul primei reprize nu s-a mai întâmplat nimic notabil și s-a intrat cu 1-1 la cabine. Repriza a doua a fost una echilibrată, fără ocazii mari, ploieștenii gestionând mai bine prima jumătate din această parte.
Citește și:

Hermannstadt, victorie mare pe final

Totuși, Hermannstadt a fost foarte aproape de a da lovitura pe final. Sibienii au forțat victoria și Mino Sota a trimis un voleu puternic direct spre vinclu, în urma unui corner. Vâlceanu a intervenit salvator și se părea că a reușit să securizeze un punct pentru echipa sa.
Hermannstadt a dat lovitura în ultimul minut de prelungiri. Ionuț Stoica a înscris după o bâlbâială în defensiva adversă. Mingea a intrat până la umră în poarta lui Vâlceanu, iar sibienii se apropie la doar 2 puncte de primul loc.
S-a încheiat 2-1, iar Hermannstadt a urcat pentru moment pe locul 2, la doar două puncte în spatele Rapidului. Petrolul a căzut pe 4, dar pot fi depășiți de Universitatea Craiova la finalul etapei.
Romanian Liga I
Rapid a deraiat la Ploiești în meciul cu Chindia! Dâmbovițenii, la prima victorie în SuperLigă
ACUM 2 ORE
Romanian Liga I
CSU Craiova a reacționat după ce Devis Mangia a fost acuzat de hărțiure sexuală! Comunicatul oficial
ACUM 9 ORE