Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imaginile care i-au uimit pe fani! Keșeru vrea să se transforme în Hulk?

Bianca Dumitru

Publicat 19/09/2022 la 13:10 GMT+3

Claudiu Keșeru, legitimat la UTA Arad, încearcă să se mențină într-o formă fizică de excepție. Fotbalistul a postat pe rețelele de socializare imagini de senzație de la un antrenament executat în sala de forță.

Claudiu Keșeru

Credit imagine: Instagram

Claudiu Keșeru a avut parte de un început dificil de sezon la UTA Arad. Atacantul, care a fost titularizat în primele meciuri din SuperLigă, a pierdut treptat din încrederea pe care i-a acordat-o Ilie Poenaru.
Fotbalistul nu a reușit niciun gol în primele etape din campionat, dar pare mai hotărât ca niciodată să se mențină într-o formă fizică de excepție și să revină mai puternic pe teren.
Keșeru a publicat pe contul său de Instagram un videoclip din sala de forță, în care sportivul poate fi văzut pregătindu-se dur pentru ceea ce urmează.
Atacantul a notat și un mesaj motivațional: "Perfecționați-vă întotdeauna. Indiferent de ce se întâmplă", a scris Keșeru.
picture

Antrenament intens pentru Claudiu Keșeru

Citește și:

Keșeru a fost exclus de Poenaru din lot

În ultimele săptămâni, Claudiu Keșeru a fost exclus temporar de Ilie Poenaru din lotul celor de la UTA Arad. Deși arădenii așteptau de la Keșeru goluri multe, ținând cont de cariera pe care a avut-o atacantul, acesta nu a impresionat, în ciuda așteptărilor ridicate.
Ilie Poenaru l-a exclus din lotul arădenilor pentru meciul din deplasare cu Mioveni, fotbalistul ratând și duelul cu FC U Craiova. Motivul excluderii din lot al jucătorului cu cel mai mare salariu de la UTA este reprezentat de o petrecere la care acesta ar fi participat cu două zile înainte.
"Claudiu Keșeru reprezintă ceva pentru acest club, este o investiție, a fost adus pentru a face performanță. Am grăbit, dar și datorită lui, trimiterea în primul unsprezece încă de la primul meci. I-am spus, însă, că nu are cum să fie la un nivel foarte bun, după care și-a dat și el seama de acest lucru. În meciurile în care nu a evoluat, am încercat să îl punem pe picioare din punct de vedere fizic, dar și să-i dăm timp să se integreze principiilor mele de joc.
Din acest moment, când eu consider, el va intra și va trebui să-și demonstreze valoarea și experiența. A venit aici să ajute echipa, să facă performanță. Asta e tot ce vreau și-mi doresc de la el. I-am oferit această perioadă de adaptare, acum va trebui să intre și să facă diferența. De asta e și la UTA.
La mine primează disciplina și respectul, iar fiecare trebuie să răspundă pozitiv la ceea ce cer eu. Avem un Regulament, nimeni nu trebuie să-l încalce. Keșeru nu l-a respectat, așa că va plăti o amendă, care e stipulată în acel Regulament. Mai mult, a fost exclus din lot pentru partida de la Mioveni", a declarat Ilie Poenaru, la sfârșitul lunii august.
După meciul cu argeșenii, Keșeru a fost iertat și a revenit în lotul arădenilor, evoluând între 9 și 45 de minute în partidele cu Chindia Târgoviște, FC Botoșani și FC Hermannstadt.
UTA Arad este al doilea club din România pentru care Keșeru evoluează la nivel de seniori. Atacantul crecut de FC Bihor a mai trecut în carieră pe la Nantes, Tours, Angers, Bastia, FCSB, Al-Gharafa (Qatar) și Ludogorets.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo