Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Încă un fotbalist și-a luat rămas-bun de la colegii de la FCSB! Jucătorul nu are decât o singură variantă

Bianca Dumitru

Actualizat 06/01/2023 la 09:18 GMT+2

FCSB vrea să se despartă de mai mulți jucători în această iarnă. Unul dintre cei puși pe lista transferurilor, Marco Dulca, și-a luat ieri rămas-bun de la colegii săi. El nu mai poate juca decât pentru Chindia Târgoviște în acest sezon.

FCSB

Credit imagine: facebook

La începutul acestui an, oficialii celor de la FCSB au anunțat că echipa este pregătită de o adevărată revoluție la nivelul lotului, în contextul în care mulți dintre fotbaliști nu au dat randamentul scontat, iar alții pur și simplu nu au avut valoarea necesară pentru a primi șanse în primul 11.
Astfel, conducerea vicecampioanei României a confirmat că 5 jucători sunt liberi să își caute echipă în actuala perioadă de mercato. Este vorba despre Răzvan Ducan, Radu Boboc, Rachid Bouhenna, Marco Dulca și BogdanRusu.
Potrivit AS.ro, deși inițial nu și-a dorit să plece de la FCSB, Dulca a acceptat ideea și s-a despărțit ieri de echipa roș-albastră, luându-și deja rămas-bun de la colegii săi.
Fotbalistul în vârstă de 23 de ani a ajuns în lotul vicecampioanei României în vara anului 2022, când a fost transferat de la Chindia Târgoviște pentru 250.000 de euro.
Acum, Marco Dulca a fost lăsat să plece gratis, șefii celor de la FCSB dorind să renunțe la el pentru a scăpa de salariul său. În acest sezon, mijlocașul ar mai putea juca doar la Chindia, neavând voie să bifeze mai mult de două echipe într-o singură stagiune.
De-a lungul carierei, Dulca a mai evoluat pentru echipele de tineret a celor de la Swansea și pentru Viitorul și Farul Constanța.
Citește și:

FCSB A ANUNȚAT CANTONAMENTUL DE IARNĂ

După ce au efectuat vizita medicală joi, cei de la FCSB vor pleca spre Antalya la finalul acestei săptămâni. Cantonamentul bucureștenilor va fi susținut pe terenurile Regnum Carya, din Belek, până pe 20 ianuarie, când este programată revenirea în România.
Pe pământ turcesc sunt programate și două meciuri de verificare, care vor avea loc pe 15 și 16 ianuarie, cu Pogon Szczecin și Rakow Czestochowa.
  • FCSB - Pogon Szczecin, 15 ianuarie, ora 17:00 (16:00 ora României), Gloria Sports Arena, Belek
  • FCSB - Rakow Czestochowa, 16 ianuarie, ora 17:00 (16:00 ora României), Regnum Carya Football, Belek
Potrivit informațiilor transmise de oficialii vicecampioanei României, ambele partide vor fi transmise în direct pe canalul de YouTube FCSB TV.
Prima partidă oficială din 2023 a celor de la FCSB este programată pe 22 ianuarie, de la ora 20:45, la Sibiu, împotriva celor de la AFC Hermannstadt.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo