Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ironii de la U Cluj după cele 3 penalty-uri primite de CFR! "Mă mir că nu a dat henț și la portar"

Dani Morar

Actualizat 13/03/2023 la 23:52 GMT+2

CFR s-a impus în derby-ul Clujului, cu U, scor 4-0. Gazdele și-au dominat adversara, iar la finalul partidei, Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut că marea rivală a fost echipa mai bună, dar crede că cele 3 penalty-uri au fost acordate destul de ușor.

CFR Cluj - U Cluj. Sursă foto: Sport Pictures

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj a trecut la scor de rivala Universitatea Cluj, după un meci controlat cap-coadă. Andrei Pițian a fost enervat de cele 3 penalty-uri primite de gazde și a răbufnit la finalul partidei, fiind ironic la adresa arbitrajului și spunând că CFR ar mai fi avut 3 lovituri de la 11 metri, doar că centralul nu le-ar fi observat.
"A mai avut CFR vreo 3 penalty-uri, dar nu le-a văzut camera VAR. Și în tur a mai avut două acordate, vreo 4 neacordate. Mă mir că nu a dat henț și la portar.
Nu e o scuză pentru evoluție și pentru scor, doar că e frustrant, mai ales că și la noi s-au trecut cu vederea niște decizii în favoarea noastră.
Așa că, dă-ne și nouă ce e al nostru! Nu mă refer la meciul ăsta, dar am mai spus că or mai fi avut vreo 3-4, poate și meciul trecut au avut două, or mai fi fost trei", a spus Pițian la Digi Sport.

Ioan Ovidiu Sabău a recunoscut că CFR Cluj le-a fost superioară celor de la U Cluj

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul "șepcilor roșii" a recunoscut superioritatea băieților lui Dan Petrescu, însă crede că cele 3 penalty-uri acordate în urma unor hențuri au fost date puțin prea ușor.
"Cu o echipă precum CFR Cluj, trebuie să joci foarte bine, să faci puține greșeli. Am făcut multe greșeli, au venit și acele penalty-uri destul de ușor. E greu să revii. Noi ne-am dorit foarte mult să facem un joc bun. Știm ce înseamnă un astfel de joc, cu atâția suporteri.
Azi nu a mers aproape nimic, chiar dacă eu spun că am pregătit foarte bine jocul. Încă nu suntem pregătiți să ducem atâtea meciuri la un nivel bun. Se întâmplă să avem această relaxare, aceste momente în care nu suntem cum ar trebui. Am avut încredere că vom arăta bine, dar, azi, CFR a fost foarte puternică, în formă și mult mai agresivă decât noi.
Noi am început destul de bine, meciul era echilibrat. Fundașul putea interpreta altfel acea centrare. Sunt multe de spus, dar pentru noi începe un alt campionat. Sunt la fel de valoroși acești jucători. E un eșec dureros, usturător, învățăm din el, dar trebuie să ne revenim și să ne îndeplinim obiectivul. Suntem dezamăgiți, dar nu pot să fiu supărat pe ei, pentru că s-au pregătit foarte bine.
CFR e o echipă cu un lot echilibrat valoric, puternică, matură, care a jucat meciuri tari. Mie mi se pare că e echipa care se luptă cu șanse reale la campionat", a spus Ioan Ovidiu Sabău la finalul partidei.
CFR Cluj – U Cluj s-a încheiat 4-0, chiar dacă elevii lui Dan Petrescu putea marca de mai multe ori. Campioana va porni cu prima șansă în play-off, alături de Farul, iar FCSB se află la doar 3 puncte în spate.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo